Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsem az op....

Hogyan telepítsem az op. Rendszert?

Figyelt kérdés

Vettem egy gépet, de nem értek hozzá, megmondom, szóval van hozzá telepítő cd, mert elvileg Linux fut rajta, de berakom a cd-t és semmit nem csinál, pedig vártam.

Van valamilyen boot, azt hiszem, azt ilyenkor kell?

2015. júl. 23. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Lemezről kell bootolni (biosban beállítod hogy cd-ről bootoljon) természetesen benne kell lennie a lemeznek indításnál. De akkor inkább Windowst tegyél fel. Aki nem foglalkozott eddig linuxxal az nem sokra megy vele.
2015. júl. 23. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Beteszed a CD-t, újraindítod, ekkor a CD-ről kell bootolnia. Esetleg át kell állítanod a BIOS-t/UEFI-t, hogy a boot sorrendben a CD megelőzze a merevlemezt.
2015. júl. 24. 13:14
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:

Én gépvásárlás előtt jó előre utánanéztem a dolgoknak és nem volt semmi gondom később. Magyarul nem ördöngősség, minden info elérhető.

Csak mert többre mész a keresőben kapott leírásokkal, mint az itteni kép nélküli, egy- két tőmondatos válaszokkal.

Mert a boot dolog egy probléma, aztán belefutsz más apróságba.

Vagy keress egy jó ismerőst aki kicsit is ért hozzá.

2015. júl. 24. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2015. júl. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!