Hogyan lehet átnevezni egy img fájl kiterjesztését?
Pontosabban a fájlt muszáj átneveznem .img.BAK-ra tehát megmaradna a nevében az img is de aztán .BAK-all fojtatódna. Azt hogy miért ne kérdezzétek, túl hosszú lenne leírni, de a lényeg hogy szükséges.
SZóval a probléma az, hogy csak is a nevét engedi átnevezni még a total comander is. Nem tudok rájönni. Kérlek titeket segítsetek!
„csakis a nevét engedi átnevezni még a Total Commander is”
Ez egészen biztos? Mert én ilyet még nem pipáltam. Mi történik, amikor megpróbálsz a kiterjesztés mögé állni, és beírni a többit? Milyen Windows-verzióról van szó egyáltalán?
Biztosan ilyen bonyolult leírásokat kell megcsinálnod, ha egy fájl kiterjesztésének módosítása problémát okoz?
Eszközök / Mappa beállítások / Nézet / Ismert fájltípusok elrejtése. Vedd ki a pipát és úgy próbáld meg átnevezni!
@#2:
Én is töprengtem, hogy ezt megpendítsem-e, viszont egy szó sem esett arról, hogy ne látszana a kiterjesztés. De attól, hogy pont van előtte, még tényleg nem biztos, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!