Hogy változtassam meg a fájl kiterjesztését ebben az esetben?
Leszedtem egy .exe file-t,aminek a feltöltő ezt az okos nevet adta xyz.exe.torrent
Ezért a rendszer torrent filenak nézte és már automatice betársította az utorrenthez,ezért nem tudom a nevéből leszedni a .torrent részt....
Koszonom,Tengor valasza volt a megoldas!
WoW patch volt.
Tengor valasza volt a megoldas amint mondtam,nem irtam olyat hogy csak tengor valaszat probaltam ki es mukodik. a te megoldasod mar nem mukodott.
"Ezért a rendszer torrent
filenak nézte és már
automatice betársította az
utorrenthez,ezért nem
tudom a nevéből leszedni
a .torrent részt...."
Hm. A Tulajdonságokban meg kellett volna jelennie a valódi kiterjesztésnek is, attól függetlenül, hogy mihez van társítva a a fájl. Nálam érdekes módon már az első "Általános" fül második soraként ott a "Fájltípus:", a társított program neve után a zárójelbe tett kiterjesztéssel -- de ez persze az én gépem, nem a tiéd...
Az "Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" ettől függetlenül a világ szégyene, és szépen rávilágít arra, hogy a Microsoft valójában debil ovisoknak tekinti a saját felhasználóit, vagy legalábbis igyekszik ilyen értelemben megalázni őket. Természetesen igaza van Tengornak, az opció azonnal átkapcsolandó, a kérdésben foglalt problémától függetlenül is.
Nekem nincs ott,egyebkent xp.
Koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!