Tömörítés, kötetnagyság byte-ban?
Figyelt kérdés
Van egy 4,8 Gb területet elfoglaló játékom, és ki szeretném irni DVDre, de az egyszerű tömöritéssel (WinRarral) mindig csak 100MB al lesz kevesebb(a normál,jó,és legjobba is tömöritettem de mindig ugyanannyi) és nem szeretném az a pár MB miatt feldarabolni 2 DVD-re! Nem tudom hogy ott a kötetnagyságnál be lehet e állitani hogy konkrétan mennyibe tömöritsen és ne szedje szét 2 részbe? Megtudom akkor valahogy csinálni hogy a 4,8-at 4,3 GB ba tömöritse?2015. nov. 14. 09:59
1/7 anonim válasza:
A kötetnagyság megadása azt jelenti, hogy annál a méretnél vágja el a fájlt és kezdi a második részt. A használathoz mindkettő kell és újra össze kell illeszteni őket.
Azt nem tudod megadni hogy mekkora méretre tömörítsen, mert egy játék telepítője eleve tömörítve van, és azon már nincs mit csökkenteni.
Esetleg más tömörítési eljárással tudod megcsinálni (7zip-pel), vagy keresel a neten olyan verziót ami DVD5-re van már tömörítve.
2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam zippel is, de kiírta hogy túl nagy és hogy inkább Rar-ba
2015. nov. 14. 10:16
3/7 A kérdező kommentje:
Meg már próbáltam más verziót is keresni, de köztük is az a legkisebb ami nekem van
2015. nov. 14. 10:16
4/7 anonim válasza:
[link] ezzel próbáld meg, erősebben és gyorsabban tömörít, mint a winrar vagy 7z.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszírómnak, ezzel a programmal 4,23GB-ra összetömörítette. :D Esetleg még azt elárulnátok hogyan tudnám azt beállítani hogy azok is kitudják csomagolni akiknek nincs külön program rá.(ezalatt azt értem hogy nincs WinRar,vagy ez a FreeArc)
2015. nov. 14. 12:35
6/7 anonim válasza:
A tömörítés beállításakor jelöld be az "exe létrehozása" sort.
7/7 A kérdező kommentje:
Miért nem sikerül kiírnom DVD-re? Kidobta hogy adatellenőrzés sikertelen, hatalmas piros mínuszokkal... Eddig akárhányszor írtam Nero-val mindig sikeres volt az adatellenőrzés.
2015. nov. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!