Olyan előfordulhat indirekt hiba miatt, hogy egy CD-ről egy programmal hibajelzés nélkül még ki tudok másolni minden fájlt, de azok közül valamelyik binárisan nem az eredeti lesz (pl. néhány bájt úm. Torzul)?
Konkrétan egy Win98 telepítő CD-ről lenne szó. A rendes CD-ről a telepítő nem fut és azonnal visszadob a DOS-ba hibás Cabinet telepítőcsomagra hivatkozva, VISZONT az UltraISO nagyon-nagyon lassan, de hiba nélkül minden fájlt ki tudott másolni róla.
De nem tudom, hogy ilyenkor mennyi esély van arra, hogy binárisan is helyesek-e ezek a fájlok?
Kb. mekkora esély van ilyenkor, hogyha ki is másol mindent hibaüzenet nélkül, mégis binárisan hibás valamelyik fájl???
Sajnos van. ='(
Kiírtam másik CD-re, és ott is ez van.
A jó rodhadt ....................................... ............ ........ büdös terhes ......................... életbe!!!! >(
A windows telepitőnek nincs annyi idő hagyva a lemezolvasásra, mint az Ultraiso-nak. Törölgesd meg a lemezt, ha nem akkor kuka. Lehet még hardver (egész pontosan memória) hiba is.
Egyébként mit birkózol a W98-al, mit akarsz vele?
"Egyébként mit birkózol a W98-al, mit akarsz vele?"
Egy Compaq Deskpro gépet szeretnék hangfelvevőnek használni, szólógitárral erősítőről meg szintetizátorról Line-In bemenetről felvenni sávokat WAV-ban, összeilleszteni, ilyesmi. Magyarán egy egyszerű otthoni hobby hangstúdióban használni.
160 MB (nem DDR-es, hanem valami régebbi) memóriája van, meg a BIOS olyasmit ír a processzora, hogy Pentium II. 100/350 MHz. Namármost, ezt utóbbit nem igazán tudtam értelmezni, de sejtésem szerint persze olyasmi lehet, hogy "elvileg" (mert a hardvergyártóknál mindig ez a duma van) a 350 MHz-re is képes LENNE, de én abból is csak legföljebb 100 MHz-et tudok kihozni.
Na jó, mondom, az sem olyan nagyon kevés, de én lehetőleg olyan operációs rendszert választanék hozzá, ahhol a lehető legeslegtöbb erőforrás marad a hangfelvevésre, MIDI-re, hanglejátszásra, esetleg több sávos hangkeverésre, DE esetleg még ha a 100 Mhz-ből és ami marad a 160 MB RAM-ból, netalántán még VST renderelésre is.
Persze majd megpróbálok rátenni egy XP-t is, de mondom, alaphelyzetben jó lenne, ha nem az operációs rendszer szívná fel a ramot, hanem az megmaradna a hangeszközöknek.
Meg persze majd egy Damn Small Linuxal is megpróbálkozok (ha elég ügyes leszek azt felvarázsolni a merevlemezre), deeeee..... hát, tudod, én mindig is Windows-t használtam, testközelből még éppenhogycsak ismerkedtem a linux disztribúciókkal.
Szóval erre kell a Windows 98.
És azóta szerencsére találtam is a neten egy szépséges Windows )8 SE HUN csomagot, hála ennek az oldalnak : dirtywindows-moderátor-hu :D (a 'moderátor' részt mindenki cserélje le pontra)
Amúgy meg a tisztogatásról annyit, hogy egy tök másik, >frissen bontott< CD-re írtam vissza a fájlokat, és ott is ugyanúgy, ugyanolyan pofátlanul kidobott, és még soremelésre se vette a fáradtságot, mielőtt visszadobta volna a végrehajtást a Command.com-nak, ami ugye már nem volt ott, mivel ahhoz először külön egy DOS-os boot-lemezre szükségem volt, hogy el tudjam indítani. CD olvasó viszont csak egy van.
Szóval tanulság: MÁR MEGTANULHATNÁNK (így én is) végre valahára, hogy egy NYAMVADT CD 2 ÉVNÉL TÖBBET NEM BÍR KI!!!
DVD-k meg még annyit se. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!