Bios probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Hali! a problémám az lenne, hogy frissítettem az ami biost, a bioson belül a start easy flash-el, a winyóról bootoltam be, szépen lement a frissítés, majd a gép lekapcsolt. Gondolom ez még normális.. aztán a bekapcsolás után bejött a bios, a verziószám stimmel, defaultoltam, majd ujraindítás. Nos, van kép, működik, de csak a bios jön be. Akármit csinálok, a gép bekapcsolása után, csak a bios jön be. Ez mi? hogy lehetne ezt megoldani? köki..2015. szept. 27. 09:38
81/88 A kérdező kommentje:
aha elindult... foggalmam nincs hogy ez most hogy... nagyon köszönöm a segítségedet, meg az idődet. ;)
2015. szept. 27. 14:03
82/88 anonim válasza:
Próbáld meg. :) Rosszabb nem hiszem hogy lesz
84/88 A kérdező kommentje:
aha jobb.. csak a win 10 bootol lassan.. köszi mégegyszer a segítséget, hálás vagyok és ez volt az utolsó hogy én bios-t frissítek :D soha többet :D
2015. szept. 27. 14:06
85/88 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat már én is rontottam el windows alól :) csak ott újra is kellett írni a romot
86/88 A kérdező kommentje:
az kemény. hát nem irigyellek.. hiába olvassa az ember a figyelmeztetéseket, szarik rá, utána meg sír ugye..(magamra értem persze). Nem vagyok egy profi, az alapokat ismerem azért, de most Én is ki voltam készülve. ..És tudod megint az a legjobb az egészben, hogy semmit sem tanultam belőle, mert fogalmam sincs mitől lett most jó..
2015. szept. 27. 14:13
87/88 anonim válasza:
Azért azt megtanultad, hogy nem frissítesz többet bios-t :D
88/88 A kérdező kommentje:
ez a 8 és fél óra elég volt hozzá igen..
2015. szept. 27. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!