Bios probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Hali! a problémám az lenne, hogy frissítettem az ami biost, a bioson belül a start easy flash-el, a winyóról bootoltam be, szépen lement a frissítés, majd a gép lekapcsolt. Gondolom ez még normális.. aztán a bekapcsolás után bejött a bios, a verziószám stimmel, defaultoltam, majd ujraindítás. Nos, van kép, működik, de csak a bios jön be. Akármit csinálok, a gép bekapcsolása után, csak a bios jön be. Ez mi? hogy lehetne ezt megoldani? köki..2015. szept. 27. 09:38
1/88 anonim válasza:
nem vinyóról bootolunk, hanem floppiról vagy pendriveról!!! Ne is csodálkozz.
2/88 A kérdező kommentje:
értem. Na és akkor ilyenkor mi van? mert a boot menüben nem ad ki semmit és jóformán csak a fast boot és a launch csm között varálgatok. Vagy delete boot option. Közben kivettem az elemet belőle, de semmi.
2015. szept. 27. 10:09
3/88 anonim válasza:
Próbáld ki a fast bootot disable-ra rakni
4/88 A kérdező kommentje:
csináltam.. semmi.. most az ez flash 3-at olvasgatom, de nem tudom letölteni :D ilyeneken beszarok egyébként. ..és igen, tudom hogy hülye vagyok, de konkrétan szétszedtem a laptopot és nem tudom megmondani milyen típusú az alaplap. vagyis hogy melyik a típusszám... ha valaki tud valami jó ötletet, kérem írja meg. Remélem hogy nem kurtam el..
2015. szept. 27. 11:20
6/88 A kérdező kommentje:
leírom, hátha ti tudjátok...
asus k55vd. gx d-vda 187g634 7e. e 82 152. e 12c
matricákon pedig ezek: pn:n8dmb1701-b08
69n0m7m17b08(01).
Abban segítsetek légyszi, hogy hogyan tudnám ezt letölteni és bootoltatni biosból, usb-n. [link]
szerintem azzal vissza tudnám állítani a régi biost. Ahogy olvasom.. De ha esetleg tudtok jobbat, írjátok meg légyszi :)
2015. szept. 27. 11:32
7/88 anonim válasza:
9/88 anonim válasza:
10/88 A kérdező kommentje:
igen ez ismerős, ezzel nem lesz gond, meg tudom csinálni.. egyébként pedig köszi előre is hogy segítesz..
2015. szept. 27. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!