Windows 10 probléma mi lehet a gond? Én csináltam valamit rosszul vagy ilyen?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy az ablakok nem maradnak a helyükön mint ezelőtt minden rendszeren. pl: ez a gép vagy vezérlőpult...
szóval én w7, w8.1 alatt betettem az alsó részre az asztalon az ugye mindig ott volt, ez meg mindig máshol álltalában idióta módon fent.. hogyan kéne fixálni?
2015. júl. 31. 01:12
1/5 anonim válasza:
ha nagyítod kicsinyíted akk jó, de még szinte bétának számít, lehet javítják
2/5 A kérdező kommentje:
nem nagyítok. szimplán arra gondolok, az zavar hogy szeretem ha alul van mm-re pontosan középem az ablak mikor megnyitom. na itt ez nem valósul meg össze vissza hozza be, akárhányszor megnyitom-leteszem - kilépek- újra megnyitom és máshol van.. ez nagyon bosszant.
2015. júl. 31. 01:29
3/5 anonim válasza:
nekem ugyan ott hozza be az ablakot ahol hagytam
de mikkor pár héttel ezelőtt kipróbáltam, akkor volt nálam is ilyen
esetleg nézd meg, nem-e érkezett frissítés
4/5 anonim válasza:
Visszalépéssel az előző operációs rendszerre ... én is ezen morfondírozok.
5/5 A kérdező kommentje:
az biztos nem lesz mert azért sok olyan dolgot ad a rendszer ami ezért kárpótol (DX12, értesítő sáv tetszik stb.. )
2015. aug. 1. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!