Bios probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Hali! a problémám az lenne, hogy frissítettem az ami biost, a bioson belül a start easy flash-el, a winyóról bootoltam be, szépen lement a frissítés, majd a gép lekapcsolt. Gondolom ez még normális.. aztán a bekapcsolás után bejött a bios, a verziószám stimmel, defaultoltam, majd ujraindítás. Nos, van kép, működik, de csak a bios jön be. Akármit csinálok, a gép bekapcsolása után, csak a bios jön be. Ez mi? hogy lehetne ezt megoldani? köki..2015. szept. 27. 09:38
61/88 A kérdező kommentje:
na megcsináltam ahogy írtam.. így nem is látja a pendriveot
2015. szept. 27. 13:02
62/88 A kérdező kommentje:
ha a start easy flasre megyek, most ezt írja ki..:initialize.... please plug in AC! system doesn't permit flashing bios! please press any key after plug in AC!
2015. szept. 27. 13:03
63/88 A kérdező kommentje:
na az van, hogy:ezt olvastam. AMI BIOS
1. Indítólemez készítése
2. Az aktuális BIOS-fájl átnevezése AMIBOOT.ROM-ra
3. A Ctrl+1 billentyut lenyomva a számítógép bekapcsolás
4. Ha sikerrel jártunk, akkor a BIOS helyreállítását négy rövid hangjelzés erosíti meg.
na most a bios fájlt átneveztem amiboot.rom-ra, amit így írtam ki freedos indítóként, majd bootolni akarom a start easy flash-ben és most ezt írja ki: please plug in battery and its remaining capacity should be more than 20%! system donsn't permit flashing bios!! please press any key after plug in battery!!
2015. szept. 27. 13:18
64/88 anonim válasza:
Kevesebb mint 20% van az akksiba. Töltsd fel legalább félig és utána próbáld meg
65/88 A kérdező kommentje:
bejött, viszont nem talál indító fájlt
2015. szept. 27. 13:39
66/88 A kérdező kommentje:
megcsináltam úgy, hogy az átnevezett biost simán másoltam a pendrivera, de szintén azt írja hogy régi a bios, ezért nem engedi frissíteni
2015. szept. 27. 13:41
67/88 anonim válasza:
ráraktad simán is a bios fájlt?
68/88 anonim válasza:
Magyarul neked az a problémád, hogy nem tölt be a windows ugye?
69/88 A kérdező kommentje:
mindkét kérdés igen..
2015. szept. 27. 13:43
70/88 anonim válasza:
bootolásnál első helyen van a vinyó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!