Ezzel az üzenettel összeomlik a windows, esetkeg valaki tudná, hogy mi lehet a probléma és tu is rá megoldást? (Windows 8.1 PRO)
Ez csak akkor történik meg, ha 20-25 percet játszok a géppel, a géppel nemhiszem, hogy gond van mert tegnap hívott a NASA, hogy jól jönne nekik, youtubeon annyit láttam, hogy az a megoldás, hogy letörlik minden drivert, ami a vidikártya által lett letöltve, de akkor meg olyan mintha nem lenne videókártyám és 10-12 FPS-es van játékban...
Ok, sajnos nem tudom hogy vannak a te biosodban a beállítások, de elvileg ha UEFI-s akkor minden úgy van alapból beállítva, akkor ne foglalkozzunk a biossal.
Akkor azt kéne csinálni hogy egy pendrive-ra kiírni a windowsod a következőképpen.
Le kellene ezt tölteni: [link]
Aztán beletallózni a képfájlt és csak utána így beállítani:
Aztán az indítás gomb.
Ha kész akkor bebootolsz a pendrive-ról és telepíted, formázod a meghajtót, amin a wined van és telepítés.
Ha így feltelepül akkor jónak kell lennie.
Utána az alaplapi cd-ről csak az audio és a chipset drivert telepítsd, más nem kell róla.
A VGA-hoz pedig itt a friss driver:
Ez a 64 bit-es, gondolom 64 bit-es arendszered.
Ha nem akkor itt a 32 bit-es:
He nam uefi-s módban van telepítve most, akkor a win10 frissítés elvileg nem oldja meg.
De nem kétes hely amit linkeltem, az egyik az UEFi-s pendriver készítő alkalmazás (telepíteni sem kell csak letöltöd és simán futtatod) a másik, amit linkeltem az az Nvidia oldaláról a legfrissebb illesztőprogram win 8.1-hez.
* DE először ha van a közeledbe valaki aki bele tud nézni a biosodba, akkor kérd meg, hogy nézze meg hogy jól van-e beállítva az UEFI-s rendszer telepítésére.
De nem elég, ha be van állítva, akkor is majd mindenképpen használnod kell a RUFUS programot, hogy maga a rendszer is UEFI-s formában gpt partícióval és fat32 formázással keröljön a pendrive-ra, ez nagyon fontos, külömben nem fog működni.
Ok.
e-mail: aftercooler@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!