Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WINDOWS MOVIE MAKER, mért nem jó?

KrisztiánCseh kérdése:

WINDOWS MOVIE MAKER, mért nem jó?

Figyelt kérdés
Elkészítem a filmet, el szeretném menteni, ki is választom a dolgokat el is menti, de amikor le akarom játszani, csak egy fekete kép indul el és a hang amit alátettem...:((( Miért? Köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 20. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
A lejátszó programoddal van baj.
2015. aug. 20. 17:35
 2/7 anonim válasza:

Valószínűleg nincs a gépeden wmv képkodek.

Kodek csomagot innen letöltheted és telepítheted:

[link]

2015. aug. 20. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
3 lejátszó is van a gépen egyikkel se megy:o
2015. aug. 21. 12:24
 4/7 pataki18 válasza:

Nekem is ugyan ez a problémám.Nem gondolom hogy a lejátszóval vagy a kodekekkel van a gond mert feltöltöttem a vimeora és ott is csak hang van.

Nem egy videót csináltam már gond nélkül nem értem hogy mi a gond.Igaz QuickTime fájlból még nem csináltam filmet,de elvileg azt is ismeri a program,illetve a szerkesztésnél is van kép és hang is.

2015. aug. 21. 14:53
 5/7 pataki18 válasza:
A movie maker 11 működik rendesen,igaz az csak 1440x1080 felbontás. :/
2015. aug. 21. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
régebben XP-m volt..és azon csináltam sok ilyen videót..és mind működött......Win7-en ez lett volna az első....de semmi :/
2015. aug. 22. 09:07
 7/7 pataki18 válasza:
Nekem is 7 van,felraktam a 11-est az tökéletes.Azért volt 1440 mert 4:3 képarány volt beállítva,16:9-nél ugyan úgy full hd.Szerintem szinte nincs is különbség a 12-höz képes,talán annyi hogy ez csak wmv tud menteni.
2015. aug. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!