Ezzel az üzenettel összeomlik a windows, esetkeg valaki tudná, hogy mi lehet a probléma és tu is rá megoldást? (Windows 8.1 PRO)
Ez csak akkor történik meg, ha 20-25 percet játszok a géppel, a géppel nemhiszem, hogy gond van mert tegnap hívott a NASA, hogy jól jönne nekik, youtubeon annyit láttam, hogy az a megoldás, hogy letörlik minden drivert, ami a vidikártya által lett letöltve, de akkor meg olyan mintha nem lenne videókártyám és 10-12 FPS-es van játékban...
Nekem is VGA drivernél csinált ilyet, bár nálam a 10.
Próbáld feldobni a legfrissebbet, ha nem az van fent, ha pedig az, töröld le, és próbálkozz egyel régebbivel (nekem se a legújabb van fent, a legfrissebbel katasztrófa volt a gép).
Szia!
1: a linked nem működik
2: display driver uninstallerrel szedd le a drivert
3: Nem hiszem hogy a régebbi driver megoldást jelent
3: Milyen a vga-d pontosan?
* ja
4: Ha AMD, akkor nem válaszolok
Igen én is láttam youtube-on hogy töröljek minden vga drivert de akkor olyan mintha nem lenne videókarim
és nyugodj meg nem AMD vga-m van :D MSI GTX 970 GAMING 100ME GTX970 4GB GDDR5 PCIE
Értem, de nem tudom mi a hibaüzenet, egyébként nekem is GTX 970 van.
Mi a hibaüzenet ?
Sajnálom nem nyitja meg a linket?
talán így megfogja?: [link]
amúgy ha így sem akkor a hibaüzenet: "system thread exception not handled"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!