Ezzel az üzenettel összeomlik a windows, esetkeg valaki tudná, hogy mi lehet a probléma és tu is rá megoldást? (Windows 8.1 PRO)
Ez csak akkor történik meg, ha 20-25 percet játszok a géppel, a géppel nemhiszem, hogy gond van mert tegnap hívott a NASA, hogy jól jönne nekik, youtubeon annyit láttam, hogy az a megoldás, hogy letörlik minden drivert, ami a vidikártya által lett letöltve, de akkor meg olyan mintha nem lenne videókártyám és 10-12 FPS-es van játékban...
Ok.
Mikori telepítés a win 8.1-ed, ami most fent van.
Igen gondoltam.
Újra kell telepítened a rendszert és ha uefis a biosod, akkor mindenképp UEFI modban kell létrehoznod a telepítőt, aminek én pendrive-ot ajánlok, szóval arra kell elkészítened a win8.1 telepítőd uefi módban.
Most végzek a munkámmal és indulok haza, ha hazaértem utána leszek és segítek.
Addig annyit kell tudnom, hogy milyen az alaplapod pontosan és esetleg azt nézd meg a biosban, hogy ezek a beállítások hogy vannak nálad:
A boot menüben a boot device cntrol, vagy boot from storage devices mire van állítva és az advanced menüben a sata mode mire van állítva.
Az alaplapom: [link]
ezeket a advance és egyéb módokat arra emlékszem hogy a "futtatás" fülben kellett beírni vmit és aztán kiválasztani a módot (legalábbis a csökkentett módot így kellett)
Ok akkor be kellene lépned a biosba és beállítania a bios features ben a boot option 1 et UEFI -re, utána:
Advanced/Main/Standard Mode menübe és ellenőrizd a SATA Mode beállítását, és állítsd AHCI Mode-ra.
A biosba belépni nálam a gép indítása után a del gombal kell, nálad nem tudom del vagy f9,f10,f11 és utána állítani kellene amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!