Hogyan kell Windows 7ről Windows XPre telepíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok ezen a téren, sosem telepítettem még operációs rendszert, sőt egyáltalán nem is értek hozzá, de szeretném megpróbálni. Eddig mindig szervízbe. szaladgáltam, ami elég drága és nincs kedvem hozzá
Windows 7esem van jelenleg és vissza akarok váltani XPre. Ahogy tapasztalom vírusos is a gép és ahogy hallottam újratelepítéssel véglegesen megoldódna ez a probléma. A helyzet az hogy a 7 nem jött be sehogyan sem, de ez most lényegtelen is.
Az lenne a fő kérdésem hogyan kell nekifogni, mit kell csinálni?
Köszönöm.
2015. júl. 26. 21:33
21/21 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálom a 32 bites op rendszert, köszönöm utolsó! Reélem így össze fog jönni.
2015. aug. 5. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!