Érdemes most Windows 10-et telepíteni, vagy várjuk meg a 29. -ét?
Csak arra akarnak rávilágítani, hogy tévhitben élsz. Tényleg frissíthet mindenki 1 évig ingyenesen a 10-esre. De az tényleg nem lesz tőle "eredeti", vagy mondjuk úgy inkább, hogy jogtiszta. Csak azoknak, akiknek előtte is jogtiszta Windows-uk volt.
Annyit ígért a Microsoft, hogy nem fogja gátolni a tört/lopott Windows-ok frissítését. Hiszen az a éclja, hogy minél többen átálljanak a 10-esre.
Visszakanyarodva a kérdésedhez. Szerintem még várj. Főleg azért, mert még csak teszt változat érhető el szerintem, nem az az ingyenes frissítés, amit emlegetsz. Ha jól emlékszem, az indul 29-én. Én megvárnám, még 5 nap +/- pár óra.
Így van, gondolom rájött a Microsoft is, hogy a legacy supportnak nincs sok értelme, mindenkinek jobb, ha átállnak a felhasználók frissebb szoftverek használatára. Ezt az XP megölésével kezdték, most a Win 10 elérhetővé tételével folytatják.
Remélhetőleg rövid úton meghal az Internet Explorer 8 is.
"de hvg.hu-n pl fent volt hogy elérhető már a végleges, kiadásra szánt változat :D"
Az úgy nevezett RC (release candidate) verzió érhető még csak el.
Itt tudsz erről olvasni:
Végleges csak akkor lesz, amikor már meg tudod venni DVD-n, weben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!