Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell Windows 7ről...

Hogyan kell Windows 7ről Windows XPre telepíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég kezdő vagyok ezen a téren, sosem telepítettem még operációs rendszert, sőt egyáltalán nem is értek hozzá, de szeretném megpróbálni. Eddig mindig szervízbe. szaladgáltam, ami elég drága és nincs kedvem hozzá

Windows 7esem van jelenleg és vissza akarok váltani XPre. Ahogy tapasztalom vírusos is a gép és ahogy hallottam újratelepítéssel véglegesen megoldódna ez a probléma. A helyzet az hogy a 7 nem jött be sehogyan sem, de ez most lényegtelen is.

Az lenne a fő kérdésem hogyan kell nekifogni, mit kell csinálni?

Köszönöm.

2015. júl. 26. 21:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azért vagyok mérges mert nem a szokásos bla bla szövegre voltam kíváncsi hgoy az XP 13 éves, hanem hogyan kell egy telepítést win7ről XPre lebonyolítani.

Eddig XP-m volt kb 2 évig, csak lecserélték win 7re ami elég nagy kár volt, tehát az XP tökéletesen működne rajta véleményem szerint.

A win 7esem az elejétől fogva nehézkes és lassan tölt, VLC Windows Media playaer, chrome, stb volt hogy csak töltöttek és nem válaszoltak. Egy start menü megnyitásánál is mint állat úgy tölt, lassú. Most meg az egér is cserben hagy, a kurzor akadozik, van hogy megáll és semerre tovább, a gép nem fagy le, csak az egér áll meg.

A gépem adatai:

Processzor:AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00 GHZ

Telepített memória (RAM): 2,00GB

Rendszer típusa: 64bites operációs rendszer

Widows verzió: Windows 7 Professional

2015. júl. 28. 14:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Le volt írva. Leformázod az egész HDD-t, és felteszed az XP-t. Nincs más megoldás, nem is volt, nem is lesz.
2015. júl. 28. 18:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Értem, és azt hogy kell? Le tudnád írni?
2015. júl. 28. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem véletlen mondtam, hogy olvasd el a telepítési dokumentációt. Mindez le van benne írva.
2015. júl. 28. 22:09
 15/21 A kérdező kommentje:

"ha nem adsz meg elég infót, senki sem fog tudni segíteni. írd már meg tökfej, milyen a gép, aztán itt nagyon sokan mwgnézzük neked szivesen, van-e hozzá xp driver. ha nincs, teljesen fölösleges foglalkozni vele, mert lesz egy xp-s teljesen működésképtelen géped.

szóval neked kéne válaszolnod, aztán rákeresünk neked."

Na tökfej, hol vagy? :)

2015. júl. 29. 09:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Itt egy képes cikk, ez alapján szerintem menni fog: [link]
2015. júl. 30. 16:03
 17/21 anonim ***** válasza:

na, tökfej, képzeld, az Alpokban. marha szép hely, de soxor még térerő sincs, nem hogy net....

Üdv. Tökfej 😀

2015. aug. 3. 14:16
 18/21 A kérdező kommentje:
jól megy valakinek
2015. aug. 4. 10:26
 19/21 anonim ***** válasza:
2giga rammal 64 bites OPRENDSZER??? ezért fagy... valamelyik agyalágyult rosz rendszert tett fel... ha 32 bites 7-esed lenne futna, mint az álom
2015. aug. 5. 09:29
 20/21 A kérdező kommentje:
és ha megnövelném még 2 gigával a memóriát?
2015. aug. 5. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!