Hogyan kell Windows 7ről Windows XPre telepíteni?
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok ezen a téren, sosem telepítettem még operációs rendszert, sőt egyáltalán nem is értek hozzá, de szeretném megpróbálni. Eddig mindig szervízbe. szaladgáltam, ami elég drága és nincs kedvem hozzá
Windows 7esem van jelenleg és vissza akarok váltani XPre. Ahogy tapasztalom vírusos is a gép és ahogy hallottam újratelepítéssel véglegesen megoldódna ez a probléma. A helyzet az hogy a 7 nem jött be sehogyan sem, de ez most lényegtelen is.
Az lenne a fő kérdésem hogyan kell nekifogni, mit kell csinálni?
Köszönöm.
Azért vagyok mérges mert nem a szokásos bla bla szövegre voltam kíváncsi hgoy az XP 13 éves, hanem hogyan kell egy telepítést win7ről XPre lebonyolítani.
Eddig XP-m volt kb 2 évig, csak lecserélték win 7re ami elég nagy kár volt, tehát az XP tökéletesen működne rajta véleményem szerint.
A win 7esem az elejétől fogva nehézkes és lassan tölt, VLC Windows Media playaer, chrome, stb volt hogy csak töltöttek és nem válaszoltak. Egy start menü megnyitásánál is mint állat úgy tölt, lassú. Most meg az egér is cserben hagy, a kurzor akadozik, van hogy megáll és semerre tovább, a gép nem fagy le, csak az egér áll meg.
A gépem adatai:
Processzor:AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00 GHZ
Telepített memória (RAM): 2,00GB
Rendszer típusa: 64bites operációs rendszer
Widows verzió: Windows 7 Professional
"ha nem adsz meg elég infót, senki sem fog tudni segíteni. írd már meg tökfej, milyen a gép, aztán itt nagyon sokan mwgnézzük neked szivesen, van-e hozzá xp driver. ha nincs, teljesen fölösleges foglalkozni vele, mert lesz egy xp-s teljesen működésképtelen géped.
szóval neked kéne válaszolnod, aztán rákeresünk neked."
Na tökfej, hol vagy? :)
na, tökfej, képzeld, az Alpokban. marha szép hely, de soxor még térerő sincs, nem hogy net....
Üdv. Tökfej 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!