Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » BlueStack? (TÖBBI LENT)?

BlueStack? (TÖBBI LENT)?

Figyelt kérdés
Van egy program, a BlueStack de tiszta japán vagy kínai, az olyan program, ha beírod a BlueStack keresőébe egy androidos játék nevét akkor lehet játszani a gépen rajta, mit csináljak hogy Magyar nyelve tudjam váltani?

2015. máj. 22. 22:23
 1/3 Jófej:D ***** válasza:
honnan töltötted le? Mert itt a hivatalos oldala ahol le lehet tölteni Ennek angolnak kéne lennie [link]
2015. máj. 23. 00:12
 2/3 Komplikato ***** válasza:

Szerintem sosem volt benne magyar nyelv. Mondjuk én azért haragszom, mert 4.0-ás rendszert emulál, közben a 2.3 és 4.1 közöttieket a kutya sem támogatta soha. Az emulált telefonra meg 4.1-es rendszer volt. Másrészt nekem néha frissítésnél visszatett valami ezer éves verziót, amiben halál nem működött a kereső pont a Google Playen, csak a többi oldalon.

Ott van pl a Genymotion, az ezeket támogatja:

Android 2.3, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 5.0, 5.1

Viszont ebből az ingyenes NEM emulál érintő képernyőt, se gyorsulás mérést, így csak akkor van értelme ha pl. Windowsos tableten akarod futtatni amibe benne vannak gyárilag vagy ha megveszed.

2015. máj. 26. 19:02
 3/3 Komplikato ***** válasza:

Feltettem a friss verziót, ez alapból magyar nyelvű lett. :D

Úgy látszik fejlődnek, pár hete még nem ilyen volt.

2015. máj. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!