Hogyan tudnék androidos programozást tanulni otthon? (A többi lent)
Úgy tudom hogy adroidra való programozáshoz tudni kell java-ban programozni.(javítsatok ha rosszul tudom)
Kérdésem 1 része hogy egyből android programozàst
kéne tanulnom vagy elötte muszály valamilyen szinten java-t atnulni?
kérdésem másik része hol tudnék java-t (ha kell) illetve adroidos programozást taulni?
Valami oldalt ami jól elmagyarázza stb.
Elnézést kérek a helyesírásért de sietnem kell.
A választ/válaszokat előre is köszönöm.
A kérdés másik felét pedig azért írom kommentbe mert féllre kattintottam. :)
Ha tudsz Java nyelven (tudsz benne gondolkozni), akkor az Android programozás nem egy nagy kaland. Átnézed az API-t, hogy mit tud, összekattintgatod a grafikát, megírod Java nyelven a hátterét és annyi.
Ellenben ha nem tudsz, akkor szenvedni fogsz, mert egyszerre kell a kettőt tanulni. És marha nehéz az API-val foglalkozni, ha egy for cikluson vagy osztály definíción agyalni kell.
Amit javaslok: tanuld meg a Google-t használni. Ismerd meg a nagyobb programozással foglalkozó oldalakat. Ha ez megvan, akkor tanulj Java-t, majd ha az már stabil, akkor jöhet az Android.
(persze nem muszáj Java-t, mert az Androidod sok mindenben lehet programozni, de abban a legkézenfekvőbb, a Google is azt támogatja)
Köszi szépen:)
Akkor kezdek is java-t tanulni mert eddig csak c-be programoztam(és még egy kicsit c++ is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!