Van valami hátsó szándék vagy értelem a mögött, hogy 2015-re rengeteg program úgy trágyául néz ki és kispórolják a normális kinézetet?
Figyelt kérdés
Régen normálisan tudtam tájékozódni, voltak a programoknak elválasztóvonalai, kinézett valahogy. Most meg? A skype egy trágya lett, a többi programfrissítésről nem is beszélve, minden olyan, mintha mobilalkalmazás lenne, csak fehér az egész és van pár szöveg, alig lehet eligazodni, most ez az új divat, vagy van emögött valami szándék? Gondolok arra, hogy ezzel is kevesebbet használja az ember az agyát, vagy akármi. Hát nagyon ratyi ez a kör/telefonosalkalmazáshoz hasonlító szoftverkinézet mindennél, legszívesebben nem is frissítenék semmit, csak hát muszáj...2015. máj. 9. 17:49
1/4 A kérdező kommentje:
Azt persze lehagytam, hogy emellett, a skype nem elég hogy szarul néz ki, nem is működik. Tehát sok frissítés minden, de csomó eddig működő dolog már nem működik. Miért is?
2015. máj. 9. 17:50
2/4 anonim válasza:
Milyen "rengeteg programra" gondolsz? Csak a Skype-ot említetted, a Microsoftról meg már egy ideje tudjuk, hogy nem erősségük a UX/UI.
3/4 anonim válasza:
folyt.: Egyébként nekem semmi problémám a Skype-pal, ha a Windows verzió is ugyanúgy néz ki, mint az OSX verzió, akkor nem értem, hogy mi vele a problémád.
4/4 |Orfeusz| válasza:
Ez a divat. Szerintem a Windows 98 korszak se volt sokkal jobb. Igaz a "dizájn" egységesebb volt, de ott is a menürengetegben nem volt egyszerű eltájékozódni. Mostanában a programokat próbálják hülyebiztosra gyártani, az egyszerű user gyorsan találja meg, amit kell neki, de ne tudjon elbaltázni semmit. A jobbakban a haladó beállításokat csak elrejtik és nem veszik ki teljesen. A normális kinézet meg még mindig a fejlesztőtől függ. Régen is voltak hányadék appok, ma is vannak. A Skype pont nem jó példa, az régen sem volt valami jól összeszedve (amióta a Microsoft égisze alatt van, meg végképp).
Ha szeretnéd, használhatod a windows 98 kinézetét egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!