Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be tudd valaki linkelni olyan...

Be tudd valaki linkelni olyan weboldalt ahol ha van valami problémám akkor normális emberekkel meg lehet beszélni az idióta válaszok helyett?

Figyelt kérdés

#link #értelem #nemparaszt
2014. aug. 7. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen problémád van?

Vannak fórumok, cset oldalak.. de egy telefonos fórumhoz nem fordulhatsz szerelmi bánattal..

2014. aug. 7. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:

hát általában minden féle ezért is kéne egy olyan oldal ahol kevesebb a troll... jelenleg ez lenne az egyik legfontosabb problémám:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. aug. 7. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Bunkók minden hol vannak, ez az oldal erre való, egyébként nem hallottam még ilyenről és nem is tapasztaltam,hogy kitörlődött volna, de ha megnyitod ahol van, akkor valószínű újból visszakerül a start menübe.
2014. aug. 7. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért kaptál olyan választ, amilyent, mivel kb. 0 infóval tetted fel a kérdésed. Ez a "normális" dolog kétoldalú, kell egy jó kérdés is.

Persze a másikra mutogatás könnyebb...

G.

2014. aug. 7. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:

de az a baj hogy a program mappájába lettek rakva parancsikonok command-dal...

amúgy meg egy vírusra gyanakszom vagy a windows-t kellene újra rakni...

2014. aug. 7. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:

g lehet hony neked nem esett le a dolog... igen most rád mutogatok.. de én normálisan feltettem egy olyan kérdést amire lehetne válasz adni -.- vagy ha netán bővebb info kellene tegye fel ne pedig olyan válasz adjon mint ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__59..

2014. aug. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!