Nem szeretem a Win8.1-et. Érdemes még 7-est venni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 07:33
11/15 anonim válasza:
"8.1-en sincsenek driver problémák."
Csak nálad.
Új gépem van kb 3 hónapos,de már elég problémám volt driver dolgok miatt IS és elég abszurd alap dolgok miatt IS.
Nekem tetszene a 8.1 (nem a csempe miatt) de számomra (számunkra,mert nem csak nekem!) nem vált olyan stabil,megbízható rendszeré mint a 7...
Elég rossz azon bosszankodni,hogy vajon mikor kapsz apróbb dolgok miatt is kék halált vagy egyéb hiba üzeneteket,akár újraindítás közbe is!
Nem csodálkozom,hogy nem lett olyan népszerű mint a 7-es,hiába vannak egyesek annyira oda érte (nem mindenki használja azt amit a másik ugyebár...)
Na de ez van!
12/15 anonim válasza:
Hát nem tudom. A 8 az kriminális volt, szerintem egy driverem nem működött rajta gond nélkül, főleg a Logitech döglött meg folyton / resetelte az egér beállításait is, napi egyszer crashelt valami - vissza is mentem Win7-re egy hét múltán. Mikor jött a nagybetűs "Update", akkor viszont ezek nálam megszűntek. Nyilván nincs tökéletes rendszer, nem lesz két ugyanolyan felhasználói élmény, ezt elfogadom, feltéve, hogy más is elfogadja, hogy gyűlölöm az AMD kártyák drivereit, annak ellenére, hogy neki soha nem volt velük gondja. Szóval akkor pontosítok: nálam nem volt gond a 8.1-gyel driveres szinten, egyetlen kínom vele a hálózat volt, hogy képtelen voltam csatlakozni vele a másik 8.1-re és Win7-re. Ezért álltam vissza csak 7-re. (de hát ez meg nonszensz, biztos én voltam béna, csak nem fordítottam rá elég időt, hogy rájöjjek mi is volt a hiba)
13/15 anonim válasza:
Nekem Nvidia kártya alatt is volt baki.Úgy meg tudtam szüntetni ha bizonyos dolgot nem raktam fel belőle...
14/15 anonim válasza:
Gyerekek, annyi tévhit hangzott el itt, hogy az hihetetlen. Win8.1 nem terheli jobban a rendszert. Memóriából még kevesebbet is eszik mint a Win7 és jobb a memóriakezelése. Milyen driver hibák? HD6870+970 chipsetes alaplap tökéletesen működik. Felhúztam egy nagyon régi gépre is. Geforce 8400GS, Intel E2160, 2GB RAM, 100 éves alaplap. Semmi probléma nem volt, sem a lassúsággal sem a stabilitással. Van egy újabb belépőszintű Acer laptop is, azon is tökéletesen fut. TP-linkes wifi adapter tökéletesen működik, kamera, telefon, stb. minden. Csempés felületet én sem szerettem, legalábbis a hülye "alkalmazásokat". De szerencsére kilehetett törölni őket és kb. úgy minden hülyeséget kilehet szedni. (Pl. a sarkos menüket is). Start menünek sincs semmi értelme. Minek matatni benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!