Én pl addig nem is váltok Win7-ről, amíg nem lesz normálisan összerakott Windows, ahol nem lesznek driver problémák stb... A Win7 jelenleg az egyik legmegbízhatóbb Windows verzió számomra és gyanítom, hogy jó pár évig az is marad...
2015. ápr. 29. 07:42
2/15 anonim válasza:
8.1-en sincsenek driver problémák.
2015. ápr. 29. 07:57
3/15 anonim válasza:
ha nem elég erős hozzá a géped akkor érdemesebb w7 re vissza váltani . proci szempontjából a w8 jobban használja.
2015. ápr. 29. 08:09
4/15 Szőrös Béka válasza:
Mert még nem próbáltad feltenni a SolidWorks-öt...
Meg egyenlőre tök fölösleges dolognak találom ezt a csempés dolgot. Fölöslegesen duzzasztja a rendszer méretét. Engem idegesít pl még a jobb oldalon bejövő fül is, ha véletlen arra tévedek az egérrel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is használtam sokat. De nem is kívánom. Nekem a Win7 tökéletesen megfelel.
2015. ápr. 29. 08:20
5/15 anonim válasza:
A csempés dolgot ki lehet kapcsolni (Classic Shell) és akkor csak az előnyei maradnak meg a win8-nak.
2015. ápr. 29. 09:03
6/15 anonim válasza:
Ha nem szereted, akkor ne válts. Ennyi. Nem kell ebből túl nagy problémát csinálni.
"Engem idegesít pl még a jobb oldalon bejövő fül is, ha véletlen arra tévedek az egérrel."
Ki lehet kapcsolni.
Driver problémával én sem találkoztam.
Kérdező: én megvárom a Windows 10-et, és valószínűleg azt veszem majd meg. 7-est nem tudom, tudsz-e még venni.
2015. ápr. 29. 10:16
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, még kapni 7-est. Azzal sosem volt gondom, ez meg állandóan bekrepál. Hónapok óta rájön a hepp, és kék halállal (meg azzal az idegesítő szmájlival) újraindul "driver power state failure" címszóval, hiába a rendszeres frissítés. Köszi a válaszokat, akkor visszaváltok arra. A gépem amúgy sem egy erőgép.
2015. ápr. 29. 10:44
10/15 Szőrös Béka válasza:
@7
Örülök, hogy neked megy gond nélkül rajta. De itt jön ki a más hardverből adódó dolog. Win7-en (64bit) tökéletesen működik a 2015 nálam. Mindent ki lehet kapcsolni ok, értem én, de nekem sem tetszik. Én is maradok a Win7-nél egyenlőre. Bevált, működik, nekem ennyi elég. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!