Hogyan tudom kiírni mp3 zenéimet audio cd-re?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy az ősrégi cd-lejátszóm vigye..
Nero burning rom-ot próbáltam, nem sikerült.
2015. márc. 24. 14:19
1/11 Tengor válasza:
Ha audió CD-ként és nem adatlemezként írtad, akkor jól csináltad, csak a régi lejátszó nem eszi meg az írott lemezt. Így ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Ha adatként írtad, akkor írd audióként! Így csak 70 percnyi fog ráférni.
2/11 A kérdező kommentje:
Audio cd-ként írtam és nem adatlemezként.
Akkor most mivel próbálkozzam? Az az érdekes, hogy a számítógép sem látja, hogy lenne valami a cd-n. De újra nem enged írni rá. CD-R lemez..
2015. márc. 24. 14:23
3/11 Tengor válasza:
Ahan... Akkor vagy rossz az íród v. silány a lemez minősége.
4/11 A kérdező kommentje:
:( Köszönöm.. Megnézem, van-e újraírható lemezem, hogy azzal kipróbáljam, tényleg rossz-e. Aztán mehetek cd-t venni. Nagyon fontos lenne, hogy sikerüljön, temetésre kell a zene és csak audio CD-t tudnak lejátszani. :(
2015. márc. 24. 14:27
5/11 anonim válasza:
Újraírható cd lemezekre még allergiásabbak a különböző lejátszók. Szerintem nem jó ötlet.
6/11 Tengor válasza:
#5 jól mondja. Sima lemezt vegyél, jó minőségűt, és írd lassan! 4-32-szeres sebesség környékén.
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy kipróbálom a lejátszóm egy újraírható lemezzel, hogy egyáltalán működik-e és ha igen, akkor veszek egyszer írható cd-t és újra próbálkozom az írással. Láttam ingyenes programokat a neten, valamelyikkel..
2015. márc. 24. 14:41
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam. Kipróbálom a számítógép íróját, hogy ír-e más lemezt.
2015. márc. 24. 14:45
9/11 donfetibo válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Donfetibo, igen, így csináltam és nem sikerült.
Köszönöm a fáradozásodat amúgy.
Most fogom újra próbálni.
2015. márc. 24. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!