Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen audió formátumba...

Milyen audió formátumba konvertáljam át a zenéimet, hogy nagyon régi CD-player is lejátsza?

Figyelt kérdés

#cd-player
2013. jan. 3. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Már kérdezted és már írtuk.

A-U-D-I-O C-D

2013. jan. 3. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
D-E-O-L-Y-A-T N-E-M M-U-S-Z-Á-J E-H-H-E-Z É-S O-L-Y-A-N N-I-N-C-S A K-O-N-V-E-R-T-Á-L-Á-S-N-Á-L
2013. jan. 3. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
És lehet,hogy te értesz hozzá,de én most tanulom,úgyhogy engem egy ismeretlen ne kezeljen hülyegyerekként...Majd segít egy haverom.
2013. jan. 3. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
De muszáj. Ha nem akarod akkor is Audio CD... Igazad van, fáraszd a haverodat, ha unatkozol...
2013. jan. 3. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Többször is válaszoltam, te meg lebunkózol. Magad minősíted...

aki az AudioCD-t nem érti az csökkent képességű... Ezt másképp nem lehet írni, mert az...

2013. jan. 4. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem is tudom,hogy ki kezdett el nagybetűkkel szótagolni,és már nem is emlékszem,hogy ki nevezett engem unatkozó embernek,aki fárasztja a haverját így ismeretlenben-különben is,olyan barátaim vannak,akiktől ha segítséget kérek,nem azt válaszolják,hogy ne fárasszam már őket,és nem kezdenek el hülyegyerek módjára kezelni,mert fordítva én is kedvesen és készségesen próbálnék segíteni.

Lényegtelen,mert elmagyarázta már a haverom,törlöm ezt a kérdést a kérdéseim közül.

2013. jan. 5. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!