Miért nem vesz egyetlen videó, hangfelvevő program hangot?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 21:06
1/7 anonim válasza:
Mert vannak olyan hangkártyák, amelyek nem képesek rá. Illetve a drivereikből kihagyták ezeket a lehetőségeket...nem tudom miért. Ilyen az enyém is.
TotalRecorder trükkös program, azt próbáld! Be lehet állítani a menteni kívánt formátumot, pl mp3, wav...
3/7 anonim válasza:
Szóval a videókat fel tudod venni, de nincs hang? Az ajánlott programmal sikerült, vagy ott sincs hang?
4/7 A kérdező kommentje:
Sehol nincs hang.
Próbáltam minden programot,drivert de semmi nem jó.
2015. márc. 14. 16:46
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt is.
Lehet újra telepítem a gépet mer az előtt jó volt.
2015. márc. 14. 19:13
7/7 anonim válasza:
Azt nem mondtad, hogy már működött ezen a gépen.
Akkor miért nem próbálod a hangkártyád driverét "piszkálni". Előbb próbáld meg a visszaállítást, ha lehet. Ha nem megy, távolítsd el a drivert és telepítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!