Létezik olyan program, ami arcokat összeszuperponál? Azaz dinamikus átmenetet képez két arc között?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 20:00
2/6 tabaki válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
nekem kimondottan arcokra kéne, nem képekre, olyan létezése érdekelne, amelyik az arcokon megtalál referencia pontokat
2015. márc. 17. 23:43
4/6 tabaki válasza:
Hát, ha te magad lusta vagy megadni, az én csekély tudásom véget ért...
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez utóbbi is nagyon érdekes, de ez sem az, ami nekem kell, nekem nem a képek közötti átmenet kéne grafikusan, hanem arcok közötti valódi/kalkulált átmenet, amiben minden köztes kép, az nem egyszerűen egy kép, hanem egy lehetséges arc! olyan programok például léteznek rendőrségnél, ahol egy arcot fejlesztenek időben előre és hátra, én is valami hasonlót szeretnék csak két arc közti átmenetet arc szuperpozícióval
2015. márc. 18. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!