Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj a Linux Mint...

Mi lehet a baj a Linux Mint 17.1 installnal?

Figyelt kérdés
Eloszoris azt irja az install DVD, hogy a legjobb eredmeny erdekeben legyen net. Nalunk ADSL van, amit terminalbol kiadva a sudo pppoeconf parancsot be tudok allitani, amikor az install DVD a gepben van, igy tudok irni most is ide. De hiaba van net, az also ikonsorban tovabbra sem jelzi, es ha elinditom az installt ott is a hianyat mutatja. Szoval kerdes, hogy a net feltetlen szukseges-e az instllhoz? Azt gondolom, hogy nem kene, de folyamatosan keresi, es az installt elinditva sajnos nem tudom, hogy rendesen lefut-e rendesen, mert ugy van vege, hogy eltunik az ablak es a homokora ketyeg vegtelen sokaig. Es valoban ujraninditva a rendszert nem indul el, fekete kepernyon kuryor van vegtelenig. Ha ujra beteszem az install DVD-t, akkor azt jelzim hogy van egy 17.1-es Linux a gepen, tehat valamilyen mertekben felrakta, de nem mukodik, meg safety modba se.

2015. febr. 22. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nemt'om archon hogy van, de valószínű tök hasonló:

Az /etc/X11/default-display-manager file mondja meg az x-nek, hogy mit töltsön be először. Ez speciel nekem a /usr/sbin/gdm, neked meg lehet, hogy üreshalmaz, vagy archon picit más a neve.

2015. febr. 23. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbáld pendrive-ról a telepítést szerintem. Szerintem a legjobb program erre ha win alól csinálod lili usb creatorral.
2015. febr. 23. 08:50
 13/16 A kérdező kommentje:

xfce 32 bit full kodek mindennel lett telepítve, ha sikerült volna

egyébként nincsen semmi csak egyetlen kurzor, semmi más karakter

Suse Linux se ment fel

Linux Mint 16 se ment fel, bár betölt, de azonnal kiírja, hogy crash, majd újra crash, és crash végtelenig

2015. febr. 23. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: megkérhetlek arra, hogy felrakod a Debian jessie-t, és örülsz? :->

[link]

2015. febr. 23. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nyomsz egy Ctrl+Alt+F1-et, akkor ott be tudsz jelentkezni?
2015. febr. 23. 17:40
 16/16 Tom Benko ***** válasza:
Itt az eredménye az agyoncsicsázott telepítőknek - nem tudod, mit csinál, nem tudod, miért csinálja, nem tudod, hogyan akarja csinálni és nem tudod, mi alapján csinálja.Jobb lenne olyan telepítőt használni, amiben ezeket ssk. tudod beállítani.
2015. febr. 24. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!