Linux Mint 15 alatt jobbgombra van olyan, hogy Áthelyezés kukába, Remove és Permanently remove. Eg yguru meg tudná mondani, hogy mi a különbség a törlés és a permanently remove között?
Az áthelyezés a kukába azt csinálja, hogy a kukába (lomtárba) helyezi át.
És a törlés pedig véglegesen törli.
Ahhoz, hogy magyar nyelvű legyen teljesen, meg kell nyitnod a beállításokat (systemsettings) és ott keres olyant, hogy nyelv (launge). Mikor megnyitod a nyelvi beállításokat figyelmezted, hogy nincs teljesen feltelepítve a magyar nyelv.
Meg egy baráti tanács a linx mint 15 már nincs támogatva érdemesebb lenne váltanod a 17.1-re. Ami 2019-ig lesz támogatva.
Letöltés:
Kérdés esetén keress meg privátba.
Ezt en is gondoltam, de harom gomb van, ahogy irtam, amibol ketto tokeletesen azonosnak tunik tovabbra is.
akkor maskepp kerdezem, mi a kulonbseg az athelyezes kukaba es a remove kozott.
Eppen most probalok valtani, de nem megy az install. Surgos segitsegre lenne szuksegem, nem tudom mi lehet a baj.
1) Eloszoris azt irja az install DVD, hogy a legjobb eredmeny erdekeben legyen net. Nalunk ADSL van, amit terminalbol kiadva a sudo pppoeconf parancsot be tudok allitani, amikor az install DVD a gepben van, igy tudok irni most is ide. De hiaba van net, az also ikonsorban tovabbra sem jelzi, es ha elinditom az installt ott is a hianyat mutatja. Szoval kerdes, hogy a net feltetlen szukseges-e az instllhoz? Azt gondolom, hogy nem kene, de folyamatosan keresi, es az installt elinditva sajnos nem tudom, hogy rendesen lefut-e rendesen, mert ugy van vege, hogy eltunik az ablak es a homokora ketyeg vegtelen sokaig. Es valoban ujraninditva a rendszert nem indul el, fekete kepernyon kuryor van vegtelenig. Ha ujra beteszem az install DVD-t, akkor azt jelzim hogy van egy 17.1-es Linux a gepen, tehat valamilyen mertekben felrakta, de nem mukodik, meg safety modba se.
Én erre tippelek, de ki kellene próbálni:
- Áthelyezés kukába: áthelyezi a kukába, tehát még nem törli
- Permanently remove: törli, tehát nem lehet visszahozni a kukából
- Remove: A fenti kettő közül valamelyik, alapbeállítástól függően. Tehát nem itt dől el, hogy melyik történik, hanem egy rendszerbeállítás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!