Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Üdv, Mért a Wow a legnépszerűbb?

Üdv, Mért a Wow a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
azon gondolkoztam hogy az úgynevezett mmorpg-k műfajában a wow a legjobb... nos kiprobáltam egy párat egyáltalán nem ezt tapasztaltam ocsmány grafika gagyi játékélmény kevés kaszt ( mindegyik faj ugyanazokat a kasztokat tudja egyáltalán nincs kidolgozva semmi) és mégis azzal játszanak a legtöbben mármár istenítik mért?? honnan ez az igénytelenség?:D nekem rendszerint hányingerem van mikor kiakarom probálni a blizzard kiad vmi szar pecst ti meg ugyis örültök neki :D lehetetlen h ne teccedjen nektek MÉRT?
2010. febr. 3. 22:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nos, mivel tizenegy-kétmillió előfizetője van, még ha azt vesszük, hogy többen is használhatnak egy accountot, pl családban, akkoris max 20millióan játszanak vele. A Föld lakossága mintegy 6 milliárd. Ez 0,33%-ot jelent a 40-es becslésedhez képest.
2010. febr. 7. 13:01
 32/34 A kérdező kommentje:

egyaltalan nem vagyok furcsa, csak nem ertemh a wow-al mért játszanak ennyien szoval ok lehet h furcsa tölem de legelöször azt nezem hogy beletudom e élni magam probalom megalkozni magam a jatekban és mivel nem vagyok egy izomagyu allat mágusfélékkel probalkozom de fölöslegesen vagyok mágus hiszen a karim ugyanaz a kigyurt silvester stalone ROCKY cimű filmjében ( bevert képpel) csaképp köntösben szal ez itt megbukott hogy az egyetlen szerep amibe belebujhatok za az izomagy

aztan a talent teljesen mindegy mert ennek a jateknak semmi valosagalapja a világ 2 végén él 2 faj tegyükfel elf, human ellenfelek is meg minden nincs köztük semmi közös de mégis ugyanazok a kasztok vannak -.- mintha titokban összeültek volna tárgyalni hogy ugyanazt a harcmuveszetet tanitsdsak mindket orszagban

2010. febr. 9. 21:00
 33/34 anonim ***** válasza:

Felveszel valami értelmesebb ruhát, és máris nem az izom kerül elő a mágusnál. Van néhány ún. racial skill, amitől kicsit más lesz a világ két végében lévő karakter. A humán pl leszedi magáról a draenei mage fagyasztását (Every man for himself), a nightelf elbújik a támadói elől (Shadowmeld), a draenei gyógyítja magát (gift of naaru).

A talent meg nem hülyeség... Ha már mage: a frost leginkább PvP-re jó, lassítani, lefagyasztani a másikat. Az Arcane pedig PVE-ben a top, nagyon sok damaget tud csinálni. Ugyanez megvan máshol is, egy druida például mindenre lehet talentolva: tank (akit ütnek), heal (aki gyógyít), közelharci DPS (cica), ranged DPS (moonkin).

A játék 90%-ában nem a saját karakteredet bámulod, hanem más dolgod lesz... Ilyen szempontból egy nagy rózsaszín kör is lehetne a karakterem.

2010. febr. 10. 07:23
 34/34 anonim válasza:

Na jólvan.Kedves debil kérdező és f4sszopó "wowkockázók".

Elmondom miért ez a legjobb, és miért is marad.Tegyük fel hogy összemérjük egy holmi perfect worldel.A perfect worldnek lehetséges hogy szebb a grafikája, de nem lehet más előnyt elmondani róla.Sorolok:

1.Nézzük a világot.A perfect world világa akkora mint a WoWban egy kibaxott kis putri, ezen kívül nem tudom észrevetted e a perfect worldben pl ha egy erdőben mész (nem midnegyikben) lehetséges hogy nem tudsz letérni az útról mert ugy van megcsinálva, míg a wowban millió lehetőség.

2.Itemek: Ha összeadjuk az összes ingyenes sz4r itemjeit akkor sem jön ki a WoW összes iteme.

3.Ronda grafika?Hát ezen besz4rtam.Akkor menj el szemészetre hülyegyerek, mert nem láttad még Grizly Hillset.A modellek igaz nem a legszebbek de ebben az is közbejátszik hogy minden fajra ráillik bármilyen ruha még ha csak felpróbálásra is.Az ingyenes f!sokban megvannak határozva a ruha-faj opciok igy hát persze hogy Dzönölüek a moddelkéid.

4.Játékélmény:Az előző pontnál nem kellett volna gatyát cseréljek mert itt megint összesz4rtam magam a röhögéstől.

Állítom neked kishuszár hogy a WoWnak van a legjobb története az összes játék közül.Egy kedves válaszoló már megirta hogy tessék végigvinni a warcraft sorozatokat és utána ugatni.

5.PvP-PvE:Megnézném hogy miben van több skill vagy mob a wowban vagy az ingyenes sz4raidban.Ezenkivül kifinomult pvp motorja van a wownak amiben minden kasztal lehet JÓL tudni játszani, és minden kaszt ugyanolyan erős."A kasztok körbeverik egymást".A PvE ben meg számtalan gyönyörü insta de nem is sorolom mert ürákig eltartana.Az ingyenes sz4rokban meg 3 skillel b4sszátok egymás hátát mint a sz!póskurv4k.A talent és gear motort már meg se emliteném.

összegezve az érveket:Pár képet láthattál erről a hihetetlen játékról azokat is ugy hogy közben Metin2s mobokra verted a f4szod.Lehet kockázni.Az voltam 4 évet nyomtam ugy hogy nem volt életem.Szerencsére mára már van.És akármennyire is elvette sok időmet akkor is aztmondom megérte és ajánlom neked is bárkinek is.

(Sokat kell még tanulnod kicsi rigó).

/hello

2010. aug. 3. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!