Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Üdv, Mért a Wow a legnépszerűbb?

Üdv, Mért a Wow a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
azon gondolkoztam hogy az úgynevezett mmorpg-k műfajában a wow a legjobb... nos kiprobáltam egy párat egyáltalán nem ezt tapasztaltam ocsmány grafika gagyi játékélmény kevés kaszt ( mindegyik faj ugyanazokat a kasztokat tudja egyáltalán nincs kidolgozva semmi) és mégis azzal játszanak a legtöbben mármár istenítik mért?? honnan ez az igénytelenség?:D nekem rendszerint hányingerem van mikor kiakarom probálni a blizzard kiad vmi szar pecst ti meg ugyis örültök neki :D lehetetlen h ne teccedjen nektek MÉRT?
2010. febr. 3. 22:30
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:

Hogy miért a legnépszerübb MMORPG a WoW? Azért mert ö hozta a Gamer Világba vissza ezt a műfajt, ök voltak akik 2004ben egy uj "történelmet" irtak :)Ez elött is voltak MMORPG probálkozások, de "mind" megbuktak.. és igen a legjobb..

A te véleményedröl az süt hogy egy Idiót@ kis tizenéves vérpistike vagy akinek csak az jut el az agyáig h "aztb@zdmeg milyen faxa grafkó" nektek ennyiböl áll egy játék.. amit borzasztóan elitélek.. Grafikárol annyit hogy a "Baltával faragott" grafikai motoron viszik a grafikát?Miért? Azért h a gyengébb gépeken is eltudjon futni, és ezáltal több játékost essen bünbe és játszon!:)

"Gagyi játékélmény"

Itt hangosan nevettem.. :) Mit tudsz te édes fiam a játékélményröl.. sztem még hirböl sem hallotad h az mi.. a World of Warcraft a Warcraft Trilógia alapokon nyugszik.. bár nem is magyarázom el neked, hisz minek?Csak az idömet pazarolnám.. :) Vedd szépen meg az össze megjelent War könyvet és szépen játszd ki a War I+II+III+kieg. (Frozen Throne) ha ezzel megvagy utána játszad eme tökéletes gammát, aztán majd lesz róla egy kis halvány sejtésed h miröl is szól a játék:) Ha ezek birtokába nem vagy és csak ölöd a mobot (ahogy gondolom te nevezed "Szörnyeket") :) és a questeket (Küldetés) csinálgatod.. idöután lehet monoton.. de ha ismered a történetét hidd el rabul ejt.. szinte minden questnek van egy "kis" története.

"Kevés kaszt"

Nem, pont ideális..

Nem minden faj tudja használni az összes kasztot... irj be egy fekete pontot.

"egyáltalán nincs kidolgozva semmi"

/slap ezt had ne kommentáljam

A többire nem is válaszolnék.. az ilyen primitiv kérdés (mármint a vége a kérdésnek) csak téged minösit.. és azt h nemtöltötted még a 12 életévedet.. :)

2010. febr. 3. 22:54
 12/34 A kérdező kommentje:
2000 körül elment volna de hogy még mostis istenitik nemigazmá h senkinek sincs izlése
2010. febr. 3. 22:55
 13/34 anonim válasza:

22:54

na itt egy elfogult wowos buzeráns, aki életében nem játszott még mással, de szerinte a világon a wow a legjobb...még jó,hogy ki nem találod,hogy a wow adta vissza az emberek életkedvét és így már a mindennapi reendőkkel is mindenki megbírkózik pár lvl fejlődése után..

a wow egy sza.r a grafikájával együtt, csak az ilyen kocka fajzatok tolják egész nap, mint pl te.. hogy hogy most nem függsz épp? mi van, talán down? hogy bírod?

2010. febr. 3. 22:59
 14/34 anonim ***** válasza:
Hát bizony nekünk nincs ízlésünk. Ezért imádunk ilyen ocsmánysággal játszani. Viszont ha neked ilyen kifinomult izlésed van, mint már mondottam, játssz mást. Legalább nem fogunk összeveszni.
2010. febr. 3. 23:00
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te most mit akarsz elérni ezzel? Miért győködöd azokat, akik szerint jó a játék? Mert eddig amit mondtál, csak az volt számomra világos, hogy a grafikával van a bajod. Aki kicsit is tudja, milyen a játék, azt cseppet nem izgatja a grafika. Neked meg pont az bántja a szemedet.

Amúgy meg, ha játszottál a warcraftokkal, tudhatod, hogy szándékosan így lett megalkotva a Warcraft világ. Ha akarták volna, már filmszerűre készítették volna a grafikát, mint az intrókban.

2010. febr. 3. 23:01
 16/34 anonim válasza:

22:59

Ezt benézted.. :')

Egyáltalán nemvagyok kocka.. söt.. 3-4 naponta játszok akkor is 2-3orát makx. Mert valaki szereti a játékot és szeret vele játszanai, és szabadidejének részét a wowon kikapcsolodva tölti már kocka?:) Jolvan..

2010. febr. 3. 23:02
 17/34 anonim válasza:

23:02

szerintem te 3-4óra alatt játszol 10 napnak megfelelő játékot..

így szokták a wowosok.. mert én 80as paladin vagyok és most menő fasza gyerek.. sőt holnap már 90es vagyok..

menjetek ki a levegőre inkább..

és engem az zavar benne a legjobban,hogy a sza.r grafikájával és a kidolgozatlan karaktereivel meg mindenével van vagy 20gb a játék.. napról napra jönnek ki a 300mbos patchek és minek? mi értelme? ugyan olyan szar mint az elején..ha semmit nem fejlesztettek volna benne ti akkor is rajta függnétek egész életetekben, mert be vagytok állva..

amúgy kit érdekelnek a könyvek meg ezek? :D én is tudok könyvet írni..

mário is több élvezetet nyújt..

2010. febr. 3. 23:07
 18/34 A kérdező kommentje:

ez egy tipikus élettelen kocka válasza volt-.-köszönöm

ezzel semmien választ nem adtál a gépigény régota nem lényeg hiszen mint már ezerszer elmondtam ha van pénzed fizetni havonta akkor gépet is vehetnél

a grafikárol annyit, hogy hmm nem gyökér tizenéves szemmel nézem, hanem művész szemmel és nem mindegy hogy hánytak valamit, esetleg dolgoztak vele most odabasztak egy rohadt nagy térképet rusnya karikkal fuj

a történet lehte jo is nem érdekel nem a rohadt hosszu történet miatt kell játszani lehet szeretni egy regényt de feladni az életet a monoton játékért cöh-.-

-minden quest egy kis történet? lolmá " menny ölj meg ok nélkül 5 mobot " rohadt nagy történet :P gratulálok

én sajnos olyan ember vagyok akinek a "munka" a fontos ha egy játék gagyi de látom, hogy dolgoztak rajta akkoris tudom élvezni a World of Warcraft-rol és a blizzardrol anynit hogy az összes amit csintak hogy gyorsan összehajigáltak valamit talán a humant kidolgozták de utána má csak animáltak néhány ronda arcot és át ctrl+c ctrl+V -ték a kasztokat és skilleket mivel esélytelen hogy egyedi legyél a játékban

és ha az én kis "12 éves agyam" nem birja értékelni ezt a "zseniális" alkotást ez van de szerintem neked vanbeposhadva az agyad hogy nem veszed észre hogy semmit nem csinálsz napmint nap csak ugyanazt tolod ahelyett hogy kiprobálnál vmit aminek van minősége is..nem tom észrevetted e de a blizzard már elég régota leszarja a játékosokat csak ugy tesz mintha frissitene kiadnak egy kiegészitöt abban is csak annyi van hogy egyes fajok még nem lehettek paladinok mostmeg má azokis lehetnek ?? ettöl sak egyhangubb lesz de az ien agyatlan tökfejek mint te nem vesznek észre semmit csak fujják a magukét mert képtelenek elfogadni hogy vannak jó játékok is a földön -.-

2010. febr. 3. 23:07
 19/34 A kérdező kommentje:

és tévedtek az igazi problémám nem a grafikával van az csak abbol adódik hogy játszok más játékokkal is és nehezmre esik visszaülni wowozni me megfájdul a szemem ez tényleg lényegtelen

az igazi bajom hogy mért tekintetek rá ugy mintha az isten ajándéka lenne mikor nemjó? az átlagot sem közeliti meg nemhogy a tökéletességet?

2010. febr. 3. 23:12
 20/34 anonim ***** válasza:
ja hát a wownak van egy ilyen sajátos fantasy grafikája nem a leg kidolgozottabb de egyedi megjelenésű. a játékról tudok egy-s-mást noha én sose próbáltam ki mert gyenge az akaraterőm.... barátomnak 1 bnője, velem való jó kapcsolata, jó tanulmánya ment rá, szüleit leszarja, szóval akármilyen szép és jó az igazi világban is vannak sookal jobb dolgok csak nem mindig olyan kényelmesek mint wowozni csak ne kelljen mást...
2010. febr. 3. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!