Üdv, Mért a Wow a legnépszerűbb?
Figyelt kérdés
azon gondolkoztam hogy az úgynevezett mmorpg-k műfajában a wow a legjobb... nos kiprobáltam egy párat egyáltalán nem ezt tapasztaltam ocsmány grafika gagyi játékélmény kevés kaszt ( mindegyik faj ugyanazokat a kasztokat tudja egyáltalán nincs kidolgozva semmi) és mégis azzal játszanak a legtöbben mármár istenítik mért?? honnan ez az igénytelenség?:D nekem rendszerint hányingerem van mikor kiakarom probálni a blizzard kiad vmi szar pecst ti meg ugyis örültök neki :D lehetetlen h ne teccedjen nektek MÉRT?2010. febr. 3. 22:30
1/34 anonim válasza:
a wownak van a világon a legszebb grafikája..olyan festői tájat idéz,hogy szinte bele tudok merülne a napi 25órás csodálásába.
2/34 anonim 

válasza:

Nem tudom, de ha ez az ocsmány szarság 10 millió plusz aktív játékost és dollármilliókat (bocsi, ha esetleg kevés!) hozott a konyhára, akkor gyorsan nekiállok és csinálok egy hasonlót
3/34 A kérdező kommentje:
ugyanmár ha nem vagy függö látod hogy nemsokat meloztak rajta összedobtak vmi gagyit, 2010 et irunk az isten szerelmére PS1 en volt ien grafika :P max Ps2 elején is
2010. febr. 3. 22:40
4/34 anonim 

válasza:

ANnak idején azért elég nagy meló volt összehozni. Ma meg már nagyon nagy lenne veszteség, ha "feljebb kapcsolnának", grafika terén mondjuk, nem kevés embernek lenne kevés hozzá a gépe (jó persze, aki függő, vesz majd új gépet is), de rengetegen abba is hagynák a játékot, "mer' ez már szar így". Amúgy szerintem is az.
5/34 anonim válasza:
nem kéne fizetni a 3000ftot havonta és összegyűlne gépre a pénz..
tört szerók meg sza.rok
7/34 A kérdező kommentje:
ja és a fejelsztök nem a tört szerosok kedvéért csinálják a játékot aki meg tényleg fizeti havonta nem hiszem, hogy nincs gépe akineknincs pénze gépre az nem fizet játékért sem :P tehát ez a grafika gépigény cucc butaság
2010. febr. 3. 22:50
8/34 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem az a lényeg, amit felsoroltál. De ha neked nem tetszik, talán játssz mást!
9/34 anonim válasza:
remélem,hogy a kókadt kis pöc.södet levágja egy blood elf..:D
10/34 A kérdező kommentje:
itt a probléma:D nem naon tudjátok megmondani mei a jo benne mert valszeg nincsis benne semmijo-.-
2010. febr. 3. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!