Melyik a rendszerkarbantartó program, ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Én használtam Registry First Aid Pltinumot és CCleanert is de nem tudom van-e ezeknél jobb esetleg? meg a futó folyamatokat melyik tartja leginkább karban?2010. jan. 31. 19:49
11/12 anonim válasza:
360 amigo system speedup! teljesen magyar és szerintem ez a legjobb a szoftverbázisról ezt töltik elég sokan. Nem foglal szinte semmit és sokkal több funkciója van mint a legtöbbnek. [link]
12/12 anonim válasza:
Ezt egy számitógépes szakember írta " van elég hasonló alkalmazás. Miután több mint 21 éve dolgozom számítógéppel, nem tudok hinni a mindenféle gyorsulást ígérő lódításoknak. Miért hinnénk el egy 2-5 MB-os proginak hogy felgyorsítja a gépünket, mikor az egy kerek egész, kidolgozott kiforrott operációs rendszerrel van ellátva? Egyetlen megoldás létezik, jól karbantartott , megfelelő mennyiségű memóriával ellátott és az op.rendszerhez választott hardverelemekkel szerelt számítógép." szerintem van benne valami de azért a Ccleanert szoktam használni csak úgy állitottam be hogy a sütiket "cookikat nem törlöm azok elől kivettem a pipát . És havonta egyszer érdemes használni meg a töredezetségmentesitőt ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!