Melyik a rendszerkarbantartó program, ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Én használtam Registry First Aid Pltinumot és CCleanert is de nem tudom van-e ezeknél jobb esetleg? meg a futó folyamatokat melyik tartja leginkább karban?2010. jan. 31. 19:49
1/12 A kérdező kommentje:
úgy értem melyik a legjobb?
2010. jan. 31. 19:50
2/12 anonim válasza:
Auslogics programok elég jók, de hogy melyik a legjobb....
CCleaner nagyon jó. Mellé esetleg egy O&O Defrag.
3/12 anonim válasza:
Ccleaner,Auslogics Disk Defrag,Revo Uninstaller Free - én ezeket használom.Mindhárom ingyenes.Olyan nincs,hogy legjobb.
4/12 anonim válasza:
ccleaner, vopt, jv16
Ezekkel akár 3 évig is eldöcög az ablakos rendszer
5/12 anonim válasza:
CCleaner, KCleaner, Puran Defrag (ingyenes töredezettség-mentesítő), Revo Uninstaller.
6/12 anonim válasza:
Én ezt használom: [link]
Szerintem jobb mint a CCleaner.
7/12 anonim válasza:
Én többet is használok párhuzamosan.Ccleaner,Glary Utilites,Ashampoo winoptimazer.
9/12 anonim válasza:
Ashampoo: win optimizer
Mindent +csinál. Havi 1x érdemes lefuttatni.
10/12 anonim válasza:
Találtam jobbat, igaz fizetős de.....: A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-02-01 07:24
ez vok Én és ezt ajánlom: [link]
szerintem jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!