Melyik a legjobb rendszerkarbantartó program?
Ashampoo WinOptimizer Free (magyar) 15.9 MB
az összes modult, egymásután lefuttatva, tökéletesen kitakarítja a géped.
ez a verzió már jó Win7-re is:
360 amigo system speedup az alábbiakhoz képest "kissé gagyi"
Auslogics BoostSpeed (magyar nyelvű: Settings>Language>Magyar...
hatékony Windows-optimalizáló, internetkapcsolat gyorsító)
kép: [link]
down.:
vagy:
SLOW-PCfighter
tájékoztató:
OS: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 32bit/64bit
(személyes vélemény ill. gyakorlati tapasztalat. Kilehet próbálni, hogy az 360 amigo.... után, mennyi szemetet takarítanak még el, ill. mennyivel lesz gyorsabb a böngészés sebessége!)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem nincs legjobb rendszerkarbantartó régen az Advanced Systen Caret használtam de nem hogy gyorsabb lett a számitógépem hanem még lassabb:) Utánna jött a CCleaner de Amiket kitakarít, azoknak azért van előnyös oldala is, tehát ideig-óráig hasznosak. Pl a böngésző cache az ugye azért van, hogy legközelebb ne kelljen megint mindent letöltenie a webböngésződnek, így ezáltal gyorsabban töltődnek be a gyakrabban látogatott weboldalak. Ha ezt naponta többször is törlöd, szándékosan lassítod a böngészésedet.
A többinek is sok haszna van. Én pl. a cookie-kat, a keresési előzményeket, jelszó cache-t gyakorlatilag pár havonta, teljesen ötletszerűen szoktam csak törölni.
Egyébként bizonyos dolgokat, mondjuk hetente.
De megint csak arról van szó, hogy mire használod a gépet. Ha sok olyan dolog van amit törölni akarsz mihamarabb … dehát akkor meg használj inkognitó üzemmódot … szóval sok ez a napi többszöri …
Nekem pl. ezen a gépen, amin “csak” dolgozom mondjuk 2 havonta van egy nagyobb karbantartás. Amin a programok tesztelődnek és más masinák lehetnek mondjuk hetente.
De persze ki mit szeret, nincs erre szabály! ugyhogy szerintem elég a gép lemezkarbantartója ezt havonta lefutatom ennyi meg esetleg az Eusing Free Registry Cleanert és a a gép töredezetségmentesitőjét ugy hogy a rendszerkarbantaró programok feleslegesek szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!