Melyik a legjobb win7 takarító, optimalizáló, karbantartó program?
Én csak CCleaner t használok
persze valaki azt irta ez is tönkre tet neki valamit de nekem még csak jót tet
viszont más progik lehet bajt is csinálnának...
(én mást nem használnák felesleges szerintem: rendeltetés szerüen kel használni a gépet és akor nincs nagy szükség karbantartókra) (melesleg méf Defraggler t szoktam használni ritkán de az töredezetség mentesítö)
Optimalizáló progikat meg sose értetem
semi értélmük én ugy vélem (maximum hibák elöidézésére valók)
Én ajánlom az Advances System Care nevű programot. Annak idején nekem is sokmindent mutattak és mondták hogy így-úgy szárnyrakap a gépem stb. Aztán kipróbáltam ezt, és valóban, tényleg szárnyra kapott. Rendesen kipusol mindent, ráadásul optimalizálja a legjobb sebességre a gépedet, biztonságosan. De emellé én használok még CCleanert is. Azóta nincs gondom lassulással...
Egyébként az új verzió az nagyon-nagyon más mint a régi, sokkal több minden van benn és alaposabban tiszít...
A regisztrációs adatbázis takarítására feltétlenül szükség van. Nézd meg, hány "szemét" bejegyzést töröl ki pl. a Ccleaner. De van még nagyon sok hasonló progi: Boostspeed, EasyCleaner, Regcleaner stb. Én több tucatot futtattam le egymás után, és még az utolsó is talált hibás bejegyzést.
Akkor is fontos, ha nem tapasztalsz közvetlen gyorsulást a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!