Leáll a gép játék közben mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv az lenne a problémám hogy nem régiben letöltöttem a Watch dogs című játékot és fut minden rendben van de 15-20 perc játékidő után úgy gondolja a gép hogy le áll. Nem a gépigény-el van a baj mert elviszi szépen. Múltkor olvastam valahol hogy lehet valamilyen túlterheltség miatt is és én erre gyanakszom de nem tudom mi ilyenkor a teendő(próbálom tisztogatni a gépet hogy több szabad hely legyen de még így se jó)Szeretném tudni hogy mi ilyenkor a teendő(több verziót is letöltöttem mindegyik ugyanezt csinálja) A válaszokért előre is köszönöm.2014. nov. 19. 22:10
11/20 A kérdező kommentje:
Lefuttattam a stressz tesztet és a sárga szám 40 a zöld 73 és növekszik nem tudom ez mit jelent de nincs egyik se 90-100nál szóval gondolom ez jót jelent :D
2014. nov. 19. 23:01
12/20 A kérdező kommentje:
Üdv nem értek ehhez ezt hol lehetne megnézni hogy milyen a táp?
2014. nov. 19. 23:02
13/20 Tengor válasza:
Gép oldalát lakapod és megnézed.
14/20 A kérdező kommentje:
"Talán még csak annyira poros, hogy csak játék hatására melegszik fel." Nem hiszem mert csak ennél az egy játéknál áll le így a többi fut rendesen :D
2014. nov. 20. 14:51
15/20 A kérdező kommentje:
Atx tápegység atx power supply
2014. nov. 20. 15:03
16/20 A kérdező kommentje:
Aki tud erre megoldást azt kérem segítsen nagyon megköszönném. :D
2014. nov. 20. 17:45
17/20 T/Z válasza:
Milyen videokártáyd van?
Google találatok adnak olyan megoldást, h VGA drivert kell frissíteni.
Ez a hiba másoknál is fennál, mármint, h leáll a játék futás közben.
18/20 A kérdező kommentje:
Geforce Gt 640
2014. nov. 21. 15:24
19/20 T/Z válasza:
Fene.. amiket olvastam, azoknál ATI drivert kellett frissíteni, nem nVidiát. :/
20/20 A kérdező kommentje:
Közben tesómat megkérdeztem mit tegyek idézem:"Ne játssz vele" :D :D és szerintem hallgatok rá most egy játék miatt nem dől össze a világ :D
2014. nov. 23. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!