Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leáll a gép játék közben mit...

Leáll a gép játék közben mit tegyek?

Figyelt kérdés
Üdv az lenne a problémám hogy nem régiben letöltöttem a Watch dogs című játékot és fut minden rendben van de 15-20 perc játékidő után úgy gondolja a gép hogy le áll. Nem a gépigény-el van a baj mert elviszi szépen. Múltkor olvastam valahol hogy lehet valamilyen túlterheltség miatt is és én erre gyanakszom de nem tudom mi ilyenkor a teendő(próbálom tisztogatni a gépet hogy több szabad hely legyen de még így se jó)Szeretném tudni hogy mi ilyenkor a teendő(több verziót is letöltöttem mindegyik ugyanezt csinálja) A válaszokért előre is köszönöm.

2014. nov. 19. 22:10
1 2
 1/20 Tengor ***** válasza:

"Gépigénnyel" a szó, amit keresel.

Gyanús, hogy túlmelegszik a gép. Ha így van, akkor ki kell takarítani, újra pasztázni.

Milyen hőfokokat mérsz játék közben?

2014. nov. 19. 22:16
 2/20 anonim ***** válasza:
+1 túlmelegedés. lekapcsolja magát, hogy védje a hardvert.
2014. nov. 19. 22:22
 3/20 T/Z ***** válasza:

Vagy túlmelegszik, vagy a tápegység nem bírja, és az kapcsol le.

Tápegység típusa?

Aida64-et meg tedd fel, állítad be, és monitorozd a hőfokokat.

2014. nov. 19. 22:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nem értek ilyenekhez szóval nekem beszélhettek :D de eddig nem volt ilyen gondom... Csak a watch dogs közben a többi játékom tökéletesen leállás nélkül fut ill. nem áll le netezés közben csak a játék közben
2014. nov. 19. 22:30
 5/20 A kérdező kommentje:
Egyébként régebben volt ilyen problémám de akkor mindig jelentkezett nem csak játék közben
2014. nov. 19. 22:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Illetve ha a túlmelegedés a gond akkor ezt hogyan tudnám megelőzni?
2014. nov. 19. 22:42
 7/20 T/Z ***** válasza:

Mennyire poros a gép belül?

Volt már szétszedve egyáltalán?

Hány ventilátor van benne? (előlapi, hátul)

2014. nov. 19. 22:45
 8/20 T/Z ***** válasza:

Aida64:

download.aida64.com/aida64extreme470.zip

Telepíted, elindítod, aztán:

Fent a menüsornál:

Fájl --> Beállítások --> Hardverfigyelés --> Érzékelő ikonok --> "Érzékelő ikonok megjelenítése" pipát tenni a kis kockába --> lefelé görgetve a pipákat mindenhonnét ki lehet venni, csak a "Hőmérsékeletek"-nél kell bent hagyni az alaplap, CPU, VGA, esetleg a merevlemezek soroknál

Aztán lefuttathatsz egy stressz tesztet is:

Megint fent a menüsornál:

Eszközök --> Rendszer stabilitás teszt --> Start

Rövid idő alatt meglátod a hőfokok meddig növekednek, ha meg 90-100 közelébe mennek, akkor az sok, de szerintem még előtte ki fog kapcsolni.

2014. nov. 19. 22:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát előbb írtam volt ilyen problémám szóval igen szét volt szedve akkor és akkor az volt a hiba hogy poros volt belül de most nem lehet ez mert akkor mindig leállt 10 percenként most meg csak játék közben
2014. nov. 19. 22:57
 10/20 Tengor ***** válasza:

Talán még csak annyira poros, hogy csak játék hatására melegszik fel. Majd szép lassan megszaporodnak a melegedések.

Táp milyen típus?

2014. nov. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!