Játék telepítése KÖZBEN ezt miért írja ki?
Figyelt kérdés
Szóval Knights and Merchants szeretném telepíteni... sikerül is egy darabig, amikor kéri hogy tegyem fel az Adobe Reader 5.0-át ami nem baj, hiszen benne van a csomagban amit letöltöttem jó rákattintok, mire ezt írja ki: Kérem helyezze be a megfelelő CD-ROM ot. Az egész Daemon Tools-ban van, onnan nyitogattam meg, más képfájl nincs, de ebbe bele se tudtam volna menni ha nem itt lenne. gondoltam arra is hogy rossz verziót töltöttem le. de nem mert a következővel is ugyanez a helyzet. Megoldás?2014. okt. 26. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!