Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 telepítése közben...

Windows 7 telepítése közben formázás után nem enged tovább?

Figyelt kérdés

Ezt írja ki: "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style."

Egy SSD-re telepítenék, de a többinél sem enged a továbbra kattintani.

Előzőleg Windows 8, s majd később Windows 8.1 volt a gépemen.

Lehet, hogy ha ugyanazt telepíteném vissza, akkor gond nélkül tovább engedne vagy úgy sem?

Vagy hogyan tudnám feltelepíteni a Windows 7-et, ha nem enged tovább a fennt említett hiba üzenetre hivatkozva.

2014. júl. 6. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha GPT partíciós táblád van, akkor UEFI módban kell bootolni a lemezt. Másik lehetőség, hogy MBR táblát teszel a rá.
2014. júl. 6. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
De kb. fél évvel ezelőtt vettem a gépet és akkor gond nélkül felengedte telepíteni, de azért megpróbálom, köszi. :)
2014. júl. 6. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem maradt ilyen száz meg nyolcvan megás partíció?Azokat mindenképp töröld.Aztán formázd a eljövendő C partíciót egyesítve a töröltekkel.
2014. júl. 6. 12:08
 4/5 A kérdező kommentje:

De maradtak olyanok, de nekem van egy darab 1Terrás HDD-m és egy 120Gb-os SSD-m.

A HDD több részre van bontva (Játékok, Munka, stb.) és ezeket nem akarom törölni, szóval csak az SSD-t formáztam, mert azon volt és azon is lesz az OP. rendszer.

Így is töröljem?

2014. júl. 6. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy töröld azt a 300 megás partíciót vagy 100 megásat nem tudom milyen op rendszert akarsz telepíteni és ha aszt letörölted akkor telepíted a C re
2014. júl. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!