Davyd921 kérdése:
Fifa 15 játék le fagy játék közben mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A gép kofigom teljes mértékbe játékhoz lett össze rakva.
Kingtsone Hyper 8gb DDR3 AMD FX 6350 3,9GHz cpu r7 265 2GB vga HDD: WD 1T (nincs szektor hiba se)
Csak a játék fagy meg nem az egész gép!!
lefagy és utána kiírja hogy '15 működése leáll.
Hardverek C fok-ba megfelelnek Pc boltba el vittem nagy terhelés alatt is megnézték, hogy minden rendbe van
Táppal sincs semmi baj, ki mérték ott sincs veszteség
2014. okt. 14. 18:08
1/5 anonim válasza:
Ha csak az az 1 játék csinálja, akkor játékhiba is lehet. Nézd meg más játéknál is, hogy csinálja-e. Amúgy AMD videókártyád van, én a helyedben nem is csodálkoznék. Azzal szokott a legtöbb baj lenni. Lehet a következő driver frissítés segíteni fog.
2/5 anonim válasza:
eredeti fifa? ha nem akkor megvan a válasz.. ha igen akkor valószínű hogy megint hiszti van és az amd kártyáknál hibák jelentkeznek
3/5 A kérdező kommentje:
Ha vga hiba lenne akkor utána mért tudok veled rendesen játszani és semmi baj sincs képpel.
2014. okt. 14. 18:41
4/5 anonim válasza:
mármint mi után?
(csak tapasztalatból írtam ugyanis a legtöbb fifával bajom volt különböző patchek és netes megoldásuk után lehetett csak rendesen játszani)
5/5 anonim válasza:
VGA hiba nem csak abban jelentkezhet, hogy a játék egyáltalán nem fog elindulni..valami eseményt nem tud lekezelni a kártya, erre fogja, és leáll a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!