Linux Mint, rendszergazda vagyok, de nem tudom elindítani a szoftverkezelőt, mi lehet a baj?
Háát, őszintén, onnan nézegettem múltkor programokat magamnak ha jól emlékszem... Amikor onnan töltöttem, nem volt baj semmivel, most, hogy csak úgy rákerestem 1-2 dologra simán guglin, akkor amit találtam, semmi nem ment... Mindenre error jött eddig amiket leszedtem...
Most ott tartok, hogy a futtatásablak előjött a jóvoltadból... :) De nekem a programok, esetleg játékok beszerzése lenne a lényeg.. Ott egyszerűen böngészgettem és minden stimmelt!
Van ötleted erre? Alternatíva?
Az ubuntu szoftverközpontból tudsz letölteni és telepíteni.
Van ami nem működik, mert eltávolították, de most pl. ráklikkeltem a banshee zenelejátszóra és egyből telepíteni akarta.
Meg lehet úgy is, ha találsz "deb" kiterjesztésű fájlt, akkor letöltöd és a gdebi alkalmazással telepíted. Én a skypot telepítettem így.
Nahh! Végigfutom majd! :) Ez jó ötlet, köszönöm szépen, kedves anonym!!! :)
További szép estét! ;)
Hááát, nem tudom, szerintem az én gépemben van a hiba, de minden letöltés, amit a "Available on software center" gombbal indítok, egy error ablakkal fejeződik be, hogy
"a csomag (játéknév) nem található"
Érdekes, mert mindegyikre ezt írja ki, kb 10 játékot próbáltam... :(
Ötlet?
Ma csináltam egy új felhasználót, ővele sem tudtam megnyitni a szovtverkezelőt... Amúgy "mint quiana" a rendszer... Az új felhasználónál is jelszót kér, megadom, nem rinyál és semmi nem történik... Azt sem írja ki, hogy jogosulatlan vagy rossz jelszó...
Rakjak új rendszert? :D Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!