Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux Mint, rendszergazda...

Linux Mint, rendszergazda vagyok, de nem tudom elindítani a szoftverkezelőt, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy ideig ment, most egy ideje nem tudom megnyittani... Jelszót kér, adok neki és semmi nem történik, se error, se rossz jelszó ablak... Egyszerűen nem nyílik semmi... Ötlet?
2014. nov. 19. 18:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Te mire használod a szoftverközpontot? Sokkal egyszerűbb terminálból telepíteni.
2014. nov. 19. 19:05
 2/20 anonim ***** válasza:
de am próbáld meg teminálbol gksu val indítani
2014. nov. 19. 19:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Most kiváncsiságból beírtam a futtatásba hogy "synaptic", és azt írta ki, hogy rendszergazdai jogosultság nélkül tudom futtatni...érdekes.
2014. nov. 19. 19:19
 4/20 A kérdező kommentje:

Háát, őszintén, onnan nézegettem múltkor programokat magamnak ha jól emlékszem... Amikor onnan töltöttem, nem volt baj semmivel, most, hogy csak úgy rákerestem 1-2 dologra simán guglin, akkor amit találtam, semmi nem ment... Mindenre error jött eddig amiket leszedtem...

Most ott tartok, hogy a futtatásablak előjött a jóvoltadból... :) De nekem a programok, esetleg játékok beszerzése lenne a lényeg.. Ott egyszerűen böngészgettem és minden stimmelt!

Van ötleted erre? Alternatíva?

2014. nov. 19. 19:22
 5/20 A kérdező kommentje:
Beírtam run-ba, hogy synaptic de nálam kódot kér és nem indul el! :D De a kód jó, mert nem panaszkodott... Mintha futtatná, csak nem jelenik meg... Bár a gép nem kerreg, nem tölt semmit. Simán kuss van! :o
2014. nov. 19. 19:24
 6/20 anonim ***** válasza:

Az ubuntu szoftverközpontból tudsz letölteni és telepíteni.

[link]

Van ami nem működik, mert eltávolították, de most pl. ráklikkeltem a banshee zenelejátszóra és egyből telepíteni akarta.

Meg lehet úgy is, ha találsz "deb" kiterjesztésű fájlt, akkor letöltöd és a gdebi alkalmazással telepíted. Én a skypot telepítettem így.

2014. nov. 19. 19:31
 7/20 A kérdező kommentje:

Nahh! Végigfutom majd! :) Ez jó ötlet, köszönöm szépen, kedves anonym!!! :)

További szép estét! ;)

2014. nov. 19. 19:35
 8/20 A kérdező kommentje:

Hááát, nem tudom, szerintem az én gépemben van a hiba, de minden letöltés, amit a "Available on software center" gombbal indítok, egy error ablakkal fejeződik be, hogy

"a csomag (játéknév) nem található"

Érdekes, mert mindegyikre ezt írja ki, kb 10 játékot próbáltam... :(

Ötlet?

2014. nov. 19. 19:47
 9/20 A kérdező kommentje:

Ma csináltam egy új felhasználót, ővele sem tudtam megnyitni a szovtverkezelőt... Amúgy "mint quiana" a rendszer... Az új felhasználónál is jelszót kér, megadom, nem rinyál és semmi nem történik... Azt sem írja ki, hogy jogosulatlan vagy rossz jelszó...

Rakjak új rendszert? :D Vagy mi?

2014. nov. 20. 09:03
 10/20 kovpet ***** válasza:
Indítsd terminálból, akkor talán lesz hibaüzenet.
2014. nov. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!