A fő merevlemezemen megjelent egy mappa. A neve betűkből és számokból áll (teljesen értelmetlen). Az almappák négyjegyű számokból állnak. Nem tudom, hogy került oda, nem bírom letörölni pedig én vagyok a rendszergazda. Mi a fene ez?
Akkor szoktam ilyet látni, amikor valami programot telepítek. De ekkor ez egy ideiglenes mappa szokott lenni és a telepítés végén magától el is tűnik. Például a Microsoft Security Essentials telepítése közben látok ilyet.
A biztonság kedvéért futtass le néhány víruskereső programot, hátha egy vírus tette ugyanezt. Ha nem vírus, akkor te telepíthettél nemrég egy programot és ez az ideiglenes mappa ott maradt. A gép újraindítása után valószínű letörölhető.
Ideiglenes könyvtár. A nevét egy hash generátor adja, így érik el, hogy nagyon valószínűséggel létre lehessen hozni.
Töröld ki nyugodtan, ezt igazából a programnak kellett volna megtennie, de valamiért nem tette...
Ezért jó a Linux. Ott nincs olyan, hogy a root nem tud valamit törölni. :)
Régen nekem driverek is ilyenekbe dolgoztak, ha jól emlékszem, akkor a Service Packok is. Nálam sűrűn megmaradtak, de én minden további nélkül tudtam őket törölni.
Safe módban is próbáltad?
Ha úgy sem megy, akkor lehet, hogy meg van nyitva egy vagy több file a kérdéses mappák alatt és azért nem engedi törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!