Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy "bizonyítsam be" a...

Hogy "bizonyítsam be" a gépemnek, hogy én vagyok a rendszergazda programtelepítésnél?

Figyelt kérdés

Ma is, és tegnap is már próbálkozom feltenni egy programot a gépemre. Egyetlen egy fiók van a gépemen, a sajátom, ami rendszergazda fiók is egyben.

A program viszont azt írja ki, hogy nincs jogosultságom telepíteni a progit, szóval lépjek be egy rendszergazda felhasználóval, és telepítsem onnan.

Próbáltam már néhány módszert, új felhasználóval telepíteni, aminek szintén volt rg fiók, próbáltam már, hogy az UAC-ot hagyja ki a dolgokból, de semmi nem használ. Fontos lenne feltennem, mert még ma használnom kéne.

A segítő válaszokat előre is köszi :)

2014. szept. 14. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Mit akarsz feltenni?

Vírusirtót kikapcsoltad?

Oprendszered?

G.

2014. szept. 14. 13:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Win 7

64 bites

Archicad 17

Vírusirtót még nem próbáltam.

2014. szept. 14. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Aktiváld a SuperUser fiókot és próbáld úgy. Ha akkor sem jó, akkor -a hibaüzenet ellenére- nem a jogosultsággal van a baj.

G.

2014. szept. 14. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Tűzfalam kikapcsolva, vírusirtók, minden egyéb is leállítva, de így sem szeretné azt csinálni, amit mondok neki. :/
2014. szept. 14. 13:35
 5/9 A kérdező kommentje:
ennél a segédoldalnál már a passwordos sornál hibát ír ki, hogy a felhasználó nem található. :S
2014. szept. 14. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Intézzük itt, hogy másnak is a segítségére lehessen!

"Net user administrator p$ssw0rD" helyett próbáld meg a "Net user rendszergazda p$ssw0rD" sort. (meg mindenhol helyettesítsd az administratort rendszergazdával) Éljen a lokalizáció! :D

G.

2014. szept. 14. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:
újratettem most a win 7-t, remélem, jó lesz. Ha nem, akkor megyek megint játszadozni :D
2014. szept. 15. 14:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikeresen legyőztem a programot. Két nap után csak megadta magát... :D
2014. szept. 15. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Remek!

G.

2014. szept. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!