Hogy "bizonyítsam be" a gépemnek, hogy én vagyok a rendszergazda programtelepítésnél?
Ma is, és tegnap is már próbálkozom feltenni egy programot a gépemre. Egyetlen egy fiók van a gépemen, a sajátom, ami rendszergazda fiók is egyben.
A program viszont azt írja ki, hogy nincs jogosultságom telepíteni a progit, szóval lépjek be egy rendszergazda felhasználóval, és telepítsem onnan.
Próbáltam már néhány módszert, új felhasználóval telepíteni, aminek szintén volt rg fiók, próbáltam már, hogy az UAC-ot hagyja ki a dolgokból, de semmi nem használ. Fontos lenne feltennem, mert még ma használnom kéne.
A segítő válaszokat előre is köszi :)
Mit akarsz feltenni?
Vírusirtót kikapcsoltad?
Oprendszered?
G.
Win 7
64 bites
Archicad 17
Vírusirtót még nem próbáltam.
Aktiváld a SuperUser fiókot és próbáld úgy. Ha akkor sem jó, akkor -a hibaüzenet ellenére- nem a jogosultsággal van a baj.
G.
Intézzük itt, hogy másnak is a segítségére lehessen!
"Net user administrator p$ssw0rD" helyett próbáld meg a "Net user rendszergazda p$ssw0rD" sort. (meg mindenhol helyettesítsd az administratort rendszergazdával) Éljen a lokalizáció! :D
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!