Mendi84 kérdése:
Szeretnék késziteni egy adatbázist ahol összevetem a különböző étrend típusokat. Mégis hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretnék késziteni egy adatbázist ahol összevetem a különböző étrend típusokat pl candida diéta, paleo, gaps diéta stb. A cél az lenne hogy tudjak alapanyag szerint keresni, hogy pl a paprikát stb melyikben lehet enni. Le tudná nekem nagy vonalakban írni valaki mégis mi ennek a menete?2014. nov. 16. 11:24
1/1 Tengor válasza:
Elős körben össze kell gyűjteni azokat a tulajdonságokat, amiket tárolni akarsz az egyes diétákról. Pl.: mit lehet enni és mit nem. Akarsz-e komplett recepteket tárolni? Meg még biztos van egy halom ilyen dolog.
Aztán jöhet az adatbázis konkrét megtervezése: milyen egyedek vannak, melyik egyed, melyik másik egyeddel milyen kapcsolatban van?
Ha ez is megvan, akkor érdemes kipróbálni több szempontból is. Pl feltenni kérdéseket, és hogy arra az adatbázisból tudsz-e választ adni (pl, hogy miben van paprika).
Ha még ilyenkor is minden rendben lévőnek tűnik, akkor jöhet a konkrét adatbázisra implementálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!