Miért használnak kevesen Linuxot? Miért van az hogy sokan még a Linux létezéséről se tudnak?
Én azt látom , hogy mindenhol windowst használnak , sokszor tört windowst , közben pedig még szidják is. Ez nekem idegen , én nem használnék olyan rendszert amit utálok o-O
A linux disztrók ingyenesek , vannak amiket bárki tudna kezelni szerintem (Ubuntu , Mint, opensuse) , vannak inkább tapsaztalt felhasználóknak valók is (arch , debian). Engem az zavar csak , ha ezek közül bármelyik nevet is megemlítem , kb úgy néznek rám mintha kínaiul beszélnék. Pedig az ubuntu talán a legnagyobb részedést bírja a linuxok közül , de azt is nagyon kevesen használják.
Való igaz, hogy mindenki használja azt, amit akar. De ez csak úgy igaz, ha meg is fizeti az árát, így lesz teljes az összehasonlítás.
Nagyon rühellem, hogy olyanok dicsérik a Windowst (és közben fikázzák a Linuxot), akik soha egy fillért nem fizettek a Windows használatáért. Holott egy lépés választja el őket egy felfüggesztett börtöntől a lopott Windowsuk miatt, de ettől hanyagul eltekintenek.
Ezek az emberek nem hiszem, hogy a kifliért sem fizetnek a boltban vagy elhajtanak a tankolás után fizetés nélkül. De "ez más".
Hát nem, nem más :)
:) egyik azt mondja, hogy használja, amit akar 15% :)
Másik azt mondja, igaza van, erre 15% :)
Ha majd nem egymás elfogadjátok, akkor majd megpróbálom a linuxot, addig ez a társaság nekem nagyon unszimpatikus és erőszakos.
@19:51:
Antipatikus...
Egyébként meg kezdjek el én is rinyálni, hogy azok a goromba, erőszakos windows-fanok lepontoztak? Noha a múltkor én is megkaptam, hogy ugyan miért szólok hozzá más véleményéhez, egyetértek veled abban, hogy az eszmecsere helyetti lepontozósdi hülyeség, kivált, ha a célszemély semmi vállalhatatlant nem hangoztatott. Épp elég érvet lehet találni a linux használatára ahhoz, hogy a térítői buzgalom ne a mások lehúzásában nyilvánuljon meg. Az csak az ilyen irreveláns szempontok alapján való ítéleteknek kedvez.
Hát figyelni kell milyen "árva" csomagokat pucolgat ki az ember fia linux alatt amikor nincs más dolga, mert keresgélhet és pakolhatja vissza hogy újra fusson mondjuk az assault cube. :-)
Most így jártam, jó lecke volt, de örömmel használom a linuxot mert nagyon tetszik és jó is.
bassza meg xD
Elnézést , ezt rossz helyre küldtem el.
@#29:
Mondjad, mit segítsünk?
Sajnos, ez egy könyörtelen világ. Ha linuxon csak ennyire jutottál, ne vigasztald magad azzal, hogy bezzeg windowson bármiféle teljesítményre vagy képes. Szomorú, de a nyakadra fog lépni a fél világ, mert ennél azért majdnem mindenki életrevalóbb.
Futtass AutoCAD-et,OrCAD-et,bármelyik high-end játékot teljes pompájában Linux-on,aztán töröltesd a válaszom....xD.Ebben a formájában SOHA nem lesz a GNU/Linux vetélytársa a Windowsnak.Ha tetszik,ha nem.Szervereken és cégeknél biztos tök jó,mert ingyenes és egyszerű,mint a faék,emiatt nehezen esik hanyatt.Azért egy Photoshop-ot és egy Gimp-et egy kalap alá hozni,az már tényleg szánalmas próbálkozás.
Beérem lepontozással is az igazság nevében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!