Pc-re van-e már PS3 Emulator, tehát olyan progi hogy Pc-n
menjen PS3-mas játék?
egyetértek abban, hogy durva árai vannak a játékoknak. és tényleg 8óra játékélményért, nem adok ki én sem 10-14ezret.
Azonban van pc-m és ps3-mam is! Sokkal nagyobb játékélményt nyújt a ps3!! Valamint rengeteg játék csak arra készült el!
De vannak játékcsere oldalak ahol pár ezerért beszerezheted amit akarsz, és folyamatosan tudod cserélgetni a játékokat!
Annó nekem is ilyen oldalról lett meg ps3-hoz a Modernwarmfare3 6ezerért. mikor boltban 14ezer volt!!
2012. ápr. 23. 15:05
Arra nem gondoltatok, hogy sokan azért szeretnének emulátort használni, mert szeretnék kipróbálni azt a játékot amit szeretnének megszerezni de hamarabb jelenik meg konzolra. Meg szeretném nézni arcotokat konzolosok, amikor meghal a olvasó, hogy otthon hogyan cserélitek.
2012. jún. 16. 16:46
63/82 anonim válasza:
tess gondolom csak én adok linket is
[link]
2012. júl. 2. 12:42
Én azért szeretném h menjen a ps3-as játék akadozás nélkül gépen mert muter csak gépet vesz nekem és PS3-at nem akar! És én a God of War 3-mat ki akarom mindenképpen jáccani meg a BF1943-mat is kipróbálnám (Bár nemhiszem h multizni tudnék) de atom erős gépet kell venni: 8GB RAM 8 magos AMD 3GHZ processzor 1GB videókari stb.. Bár nemhiszem h valaha lesz ilyen gépem mert az ár kb:200.000F vagy több!
2012. aug. 14. 22:09
65/82 anonim válasza:
Én is rengeteget keresgéltem már, van-e ilyen, ha van hol van olyan ami értelmes. De nincs és nem is lesz! Ahhoz hogy egy PS3-as játékot valaki egyáltalán emuláljon hatalmas gépigény kell, már egy win98 emulálásához is nagy gépigény kell, pedig az már egy semmi oprendszer. Ebből kifolyólag én úgy gondolom, nem a játéknak kéne nagy gépigény, hanem az emuláláshoz, hogy menjen XP-n vagy ha már itt tartunk Win7-en. A PS 3nak is van egy sajátos direkt erre kialakított szoftver rendszere, hogy azon a számítógéptől teljesen eltérő módon működjenek a játékok. Na-most én úgy gondolom, ha majd egyszer valaki megunja, majd fejleszt egy oprendszert PC-re és majd nem kell emulátor és ha nem kell emulátor negyed akkora gépigénnyel meg lehet oldani a dolgokat. Nekem csak ez a véleményem erről az idegesítő és felháborító témáról. (Gyanítom a játéktervezők már direkt csak azért is konzolra adják ki a játékokat, hogy ne töltsd le a tört verziót internetről. Vegyél PS3-at és vedd meg hozzá a játékot is. Akinek meg van PS3-a általában számítógépe is. Senkit sem érdekel, hogy semmiből raktad össze a középkategóriás géped mert nincs pénzed se PS3-ra se arra hogy megvegyed a játékokat.)
2012. aug. 30. 02:06
66/82 .Lorenzoo. válasza:
Ez nektek hatalmas gépigény??
XD
Nem próbáltam de nekem simán menne ezek alapján ha igaz.
[link]
2012. okt. 1. 19:23
És elhiszed hogy csak ennyi kell hozzá? biztos sokkal több!
2012. okt. 4. 18:52
Aki azt írta hogy a letöltés miatt fejlesztenek konzolra, az eléggé benézte ezt a történetet... vígan le lehet töltögetni a konzolos játékokat... az nem baj...??? lol...
2012. okt. 19. 23:00
Akkor most van, vagy nincs?
2012. okt. 26. 14:40
Keresgesd gugliban és amit találsz töltögesd le, telepítgesd fel, tesztelgesd és megtalálod a választ... ;)
Illetve más fórumokban is kérdezősdködj...
[link]
[link]
Szerintem amúgy van, csak valóban bika pc kell hozzá... sokan azért írogatják hogy nincs meg nem műxik mert gyenge a gépük és ezért az övékén valóban nem megy.. Úgykábé atomerőmű kell hozzá kb... ;)
Am majd hamarosan tesztelgetek, párat és elmesélem itt a tapasztalataim... csak türelem.... ;)
2012. okt. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések: