Pc-re van-e már PS3 Emulator, tehát olyan progi hogy Pc-n menjen PS3-mas játék?
mi az h használt?
Az eredeti játékokat le kell játszania akár használt akár nem ugyanis ezt nem tudja megmondani.
meg a ps3-mas játékot nem fogod megvenni még1szer h az új konzolodon nyomd:) Ez megint a sok okos kocka unatkozó hülyegyerek kitalációja sztem.
Berakod a gépbe a lemezt és az valahogy hozzárendeli, és kész is, más PS-en majd nem is fog működni.
Next gen xbox-nál is ez a pletyka van, szóval szerintem van valóságalapja (meg a használt piac hatalmas, amiből a készítőknek ugyanúgy 0 haszna van, mintha letöltenéd, szóval megértem, hogy komolyabb lépéseket tesznek ez ellen.
PS3 játékok meg egyáltalán nem fognak menni PS4-en, ezt pletyka nélkül is lehet 100%-ra tudni.
Ha meg otthon pár unatkozó kocka találta volna ezeket ki hidd el nem beszélne erről az egész játékipar.
Ha nagyon érdekel a Kotaku szivárogtatta ki a híreket, aminek elég jó hírneve van, nem valószínű, hogy kitalált hírekkel akarná azt lerombolni.
És az egész mögött van logika, szóval én simán biztosra venném ezeket az infókat.
Régi játékkal nem lehet mit kezdeni, gazdasági és technikai okai is vannak, hogy nem fog menni PS4-en, a használt játékos dolog tényleg enyhén idegesítő, mert tényleg, még ha valaki meg is veszi újonnan, de haverhoz nem viheti át?
Hackerek meg ha fel is törnék a konzolt, valószínűleg évekbe telne (PS3-mat is 3-4 év után tudták feltörni, és azóta egy szimpla szoftverfrissítéssel meg is lett oldva a dolog), ha meg sikerülne is szépen megállapodnának Sony-val.
Meg hackelésnek sok előnye is van (homebrew programok), de akkor lőttek multinak.
Az lenne jó, ha fel lehetne törni a konzolt, hogy külön letölthető programok legyenek rá, de emellett menjen a multi (ha megveszed a játékot).
Előző:
1) warez miatt letörném bárki kezét, ez egyáltalán nem előny
2) PS és box meg csak 60, spóroltál volna
3) egy normális gép közel sem 80k (te sem tudom milyet vettél, ha már volt pár alkatrész akkor oké, de 0-ról minimum 120k egy normális)
4) nagyobb tv->messzebbről kell nézni.
Természetesen ha fél méterről nézed ocsmány szar lesz, tiszta pixel, távolról nézve ha nem a pixeleket tanulmányozod hanem csak játszol akkor nem fog feltűnni.
Tény, hogy gyengébb a grafika, mint egy PC-n, de egyáltalán nem csúnya.
5) A játékok 90%-át konzolra készítik, PC-re meg csak egy portot kapsz, tehát hiába van valakinek 300 ezres PC-je, gyakran ugyanazt kapja, tehát nem sokkal jobb a grafika.
Igen, ha játszani akarsz akkor adj ki érte pénzt is.
Ha nincs pénzed akkor meg foglald el mással magad, a játék egy drága hobbi, egyértelmű, hogy kell hozzá pénz, ha nincs akkor ne is kezdj bele.
Az más, ha egy cod vagy szarabb játékot leszedsz, mert annyira nem tetszik, csak mégis végigviszed, meg azon amúgy is akkora haszna van a fejlesztőknek és kiadónak is, hogy nem árt meg neki a warez, de legalább a normális játékokkal, amivel sokan foglalkoznak és még szereted is azt vedd meg.
PC meg egyértelműen több mindent tud, de itt csak játék szempontjából lett összehasonlítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!