Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pc-re van-e már PS3 Emulator,...

Pc-re van-e már PS3 Emulator, tehát olyan progi hogy Pc-n menjen PS3-mas játék?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim válasza:

Előzőre:

"Köszönjük Sanyika, 5. osztályos tanuló válaszát. Most már leülhetsz Sanyika."

Nem is tudom megfogalmazni azt a katartikus nevetést amiben kifakadtam az előttem kommentelő sötétben bújkáló ellenforradalmár válaszán. A sértést köszönöm nem vettem magamra. Nem akarok lesüllyedni a szintedre ezért e tréfás idézet jutott eszembe amit még általános iskolában mondogatott matematika tanárom, mikor egy-egy diák kérdezés nélkül kommentelte a tanmenetet, sokszor igen komikus módon.

Lényegre térve, állításaid szilárdsága gyufaszál lábakon remeg egy tál kocsonya tetején amit egy részeg pincér visz ki a kétségbeesett vendégnek, aki kínjában nevet egy nagyot majd az asztalra csap és ezt kérdezi tőled: Te tényleg ekkora idióta vagy vagy tanultad valahol?

Merem állítani, hogy igen is jobb ha valakinek PC-je van, mert azzal nem csak játszani lehet mint a zombi aki napfényt csak virtuálisat lát, hanem ezer más hasznos dolgot is. És ezért jogos, hogy többe is kerüljön. Mindemellett bármennyire is bizonygatod, hogy adott konzol generáció debütáláskor sokkalta megelőzi PC-s társait, ennek pont, hogy az ellentettje igaz. Merem állítani, hogy az a gép amit a PS 4 vagy bármely más új konzol kijövetelének idején vásárol akárki bárhol a világon többet fog tudni mint az a konzolgeneráció. És ha tudni akarod honnan vettem, hogy kb. 1 hónap múlva kiadják a PS 4-et, noshát a hivatalos Sony oldalon láttam egy visszaszámláló órát. Ha ez nem valami tréfa akkor ezt komolyan véve még biztosabb előző állításom. Ráadásul Uncharted 3-ik része nem indul el a PS 3-on. Szóval mem hiszem, hogy várnának még 2-3 évet egy új konzolgenerációval, mint ahogy te állítod itt makacsul. Az Unreal lassan befejezi az Unreal engine 4 utolsó simításait és piacra dob egy újabb Unreal-t ami bemutatója lesz az új enginnek. Amit a PC-k már most futtatni tudnak, minek várna tehát a Sony, nem hiszem, hogy ekkora falatról lemondana. Állítólag ki is szivárogtak a PS4 specifikációi, és elnézve az adatokat arra a megállapításra jutottam, hogy eljutottak a 2009-es csúcs PC-k szintjére, de mi már 2012-ben járunk. Érződik az irónia? A tűzveszélyes Boxot meg nem kicserélték, hanem meg kellett venned, ha esetleg kigyulladt, ráadásul a káresetes perelők pereit jól eltussolták és az fű alá seperték. mint ha meg se történtek volna. Ezzel nem értenek egyet a most hajléktalanul maradt károsultak.

A PC nem okoz tüzet, hacsak nem egy óvodás szereli össze. Vagy ha az alkatrészek foszforral vannak szigetelve. Legutóljára 1998-ban sült ki egy s3 trio grafikus kártyám, az mondjuk gagyi is volt megérdemelte, hogy kiégett, de nem okozott semmi sérülést a körülötte lévő más alkatrészekben, se nem tüzet vagy egyéb káresetet. Vettem helyette egy Voodo 2-t és 2002-ig vígan elvoltam vele amikor is eladtam és még az új tulajdonosa sokáig használta probléma nélkül. Azon állításod sem igaz, hogy a konzolokba egyedi alkatrészek kerülnek. Módosítottak, fogalmazzunk úgy inkább. Xboxban ha jól emlékszem ATI PS-bem meg Nvidia grafikus egységek vannak. Processzorok erősen hajaznak az intel ill. amd x64 ill. x86 szériára itt ott némi tuninggal.

És a PC-s játékok igen is jobbak és nem látok pixeleket ahová nézek vagy életlen képet, homályos hátteret. Azok a játékok amiket említettél ki fognak jönni, vagy már ki is jöttek PCüre is vagy a majdani emulátorral, ha lesz játszhatóak lesznek, ha akkorra bárki is emlékszik még rájuk.

Ennyi.

"Üljél most már a helyedre Sanyika, de tényleg.

2011. nov. 25. 22:40
 32/82 anonim válasza:
Ajánlom egyébként dr. Csernust. Neked fiam már csak ő és az Úr tud segíteni. "Kedves bácsi, ne féljél tőle Sanyika. "
2011. nov. 25. 22:50
 33/82 anonim ***** válasza:

22:40

Tehát most próbáltad értelmesen megfogalmazni ugyanazt a hatalmas hülyeséget, amit korábban.

Ez azt jelenti, hogy elmúltál 12 éves, de sajnos még mindig egy hihetetlen ostoba ember vagy, ez még rosszabb is, mintha a fiatalságod miatt írnál ostobaságokat.

Akkor megint sorra kijavítom/egyetértek a hülyeségeiddel, mint az előző hozzászólásomnál (bár ahogy már ott is írtam, teljesen felesleges, egy sötét emberrel van dolgom, nem nyerhetek):

1. Igen, PC abból a szempontból jobb, hogy nem csak játszani lehet rajta, de mindenkinek van olyan PC-je, amivel lehet netezni, letölteni, meg különböző programokat futtatni.

De ha csak a játék részét nézzük, a konzol igenis jobb.

2. Írtad, hogy ha megjelenik az új konzol, akkor sem erősebb, mint a PC, mindezt egy hatalmas hülyeségre alapozva (kiszivárgott kamu hardver infó a ps4-ről).

Pont most jelent meg egy cikk a next gen konzolokról:

[link]

Idéznék belőle egy sort:

"Konzolos generációváltásnál ez a visszafogás eltűnik, hiszen az új vasak valószínűleg az akkori technológia csúcsát fogják jelenteni"

3. Látsz egy visszaszámlálót a Sony honlapján, és akkor az már csak azt jelentheti, hogy itt a PS4, ugye? Hülye barom....

Ráadásul a Sony honlapján semmilyen számlálót nem találtam.

4. Tehát az Uncharted 3-at ~2 évig fejlesztik PS3-ra, kiadják PS3-ra, minden eladási rekordot megdöntött, és nem indul el PS3-on? Ez a sötétségi szint már annyira idegesít, meg tudnék ilyenkor ütni egy hozzád hasonló barmot.

De mégis honnan veszel ilyen hülyeséget?

Valószínűleg kiadnak konzolra egy játékot, ami nem indul el rajta.

5. Ahogy már korábban is írtam, még ha ki is szivárogtak PS4 adatok (ami szintén hülyeség, mert tele lenne vele a net), azok 100% kamuk, és csak a hozzád hasonló tudatlan emberek hiszik el.

És még ha igaz is lenne, ha egy konzol hardvere kb a 2009-es csúcs PC-k szintjén lenne, azon olyan grafikát tudnának elérni, amit a jelenlegi csúcs PC-k sem bírnának.

6. Tűzveszélyes xbox/ps meg sosem létezett, max hibás xbox (3led), ami meghalt, de ki nem gyulladt.

Gyárakban szerelik ezeket össze válogatott hardverekből, nagyon ritka a tűzeset.

PC-nél annál gyakoribb, ahány PC annyi hardver, és ha ráadásul azt valami béna ember is szereli össze...

7. A PC-s játékokat konzolról portolják, dolgoznak vele 2 napot, hogy az irányítást meg egy-két dolgot átírjanak, és kb ugyanazt kapod meg, csak a portolás miatt még egy kis minőségromlást is kapsz.

Persze van kivétel (Battlefield 3), de általában ugyanazt a szart kapod.

Amiket meg írtam játékokat azok közül még egyik se jött ki PC-re, azoknak meg még 80%-a SOHA sem lesz PC-re (mivel Sony stúdiók csinálták), a maradék 20% meg vagy kijön 2-3 év múlva, vagy soha sem (ez valószínűbb), emulátorra meg még minimum 10 évet várnod kell, ha azt nézzük, hogy még ma sincs normális PS2 emulátor.

Megint sikerült hülyeségeket összehordanod, de biztos vagyok benne, hogy még több hülyeség is lapul abban az elmaradott agyadban, és erre is fogok kapni valami nagyon okos választ.

2011. nov. 26. 12:29
 34/82 anonim válasza:
Már látom valami nagyon sötét eltökélt konzolfannal van itt dolgom, aki bármit írok leszarja, mert van rá egy elôre megfontolt válasza,amit a lehetô legsêrtôbb módon kommunikál irányomba. Az elején tényleg azt hittem valami tizenéves barom vagy apám, de mostmár tudom, hogy amiatt vagy ilyen mert így dobott ki a gép gyárilag. Mellesleg elmondom én se vagyok már húszéves, bár csak annyi volnék. Kiosztanám azt a posztagresszív csökött agyadat, de látom már nem érdemes mert te már a normális hangvételû kommentemre is úgy reagáltál mint egy barom. Képzelem erre hogy fogsz akkor reagálni. Most direkt nem írok a têmával kapcsolatban, mert ez a topik már rég nem a ps 3 emulátorrol szól, hanem arról, hogy én leírok pár észrevételt, véleményt, interneten biztos forrásból származó tényt, te meg úgy reagálsz rá mint valami idegbeteg. Ideírsz ilyeneket , hogy legszívesebben megütnél meg hasonlók. Pár éve már volt dolgom hasonló emberrel. Nagy Ákosnak hívták. Ô szedett gyógyszert erre a betegségére, lehet neked se ártana.
2011. dec. 3. 11:50
 35/82 anonim ***** válasza:

Lehet úgy reagáltam rá, mint egy idegbeteg, de csak azért, mert utálom az ilyen fajta embereket.

Nem arról van szó, hogy most te a konzolt fikázod, és az engem mennyire zavar, hanem hogy teljesen meg vagy győződve valamiről, ami még részben sem helyes.

Azért, mert te netről találsz "bizonyítékokat" már rögtön mindentudó vagy?

Neten mindenről találsz mindenféle infót, a leghülyébb emberek a leghülyébb dolgokról bármit össze tudnak írni.

Én meg tapasztalatból is tudok véleményt mondani, illetve rengeteg olyan hülyeséget összehordtál, amihez nem kell semmilyen tapasztalat, csak valamennyi ész/jártasság az elektronikus cuccok körében.

2011. dec. 3. 17:03
 36/82 anonim válasza:
Az lehet, hogy sok hülyeséget összehordanak, épp ezért kell óvatosan válogatni és több megbízható helyen utánanézni. Most azért mert a ps4 kiadási idejét benéztem, nem kell rögtön azt állítani, hogy ebből következőleg minden más állításom helytelen. (Abban tényleg igazad volt, hogy még 1-2 évet várnunk kell rá, már aki vár rá egyáltalán, mert a PC már most képes arra amire azok akkor képesek lesznek) Korántsem ez a helyzet. Én mikor a PC-t dicsérem tapasztalatból beszélek, 6 éves korom óta vagyok PC tulajdonos. Persze az első PC-mért még nem én fizettem, de az most lényegtelen. Ezalatt a 19 év alatt jó sok időm volt tanulmányozni A PC-t. Lehet, hogy a fénykoruk leáldozóban van, mert már annyira elbutult ez a mai fiatalság a TV-nek és valóságsóknak köszönhetően, hogy mással nem is törődik csak, hogy minnél olcsóbban, minnél többet és csak a játék és az internet, mint egy agyatlan zombi, de azért akadnak itt még értelemmel megáldott emberek is, akik hasznát veszik a drágább, de megbízhatóbb és többre képes PC-nek. Aki akarja vegye csak a konzolt, nekem azzal semmi bajom, és tévedsz, ezzel nem fikázom a konzolt, csak tényt állapítok meg. Tehát mindent összefoglalva már rég be kellett volna látnod, hogy tulajdonképpen a SEMMI miatt utálsz, és utálod a hozzám hasonló embereket és ez helytelen bárhogy is forgatod a szavaidat és bármit is írsz válaszul. A helyedben itt befejezném a téma feszegetését, mert minden állításod csak az ürességbe kiáltott szó lesz ezek után számomra. Jó lenne, ha erre te is ráébrednél egyszer majd, de tudom nem fogsz.
2011. dec. 11. 03:44
 37/82 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 6-7 éves korom óta lehet PC-m.

Szeretem, nehezebb lenne nélküle az élet, és abból a szempontból tényleg jobb egy konzolnál, hogy multifunkcionális.

De a konzol direkt nem tudja ugyanazt, mint a PC, mert akkor PC lenne a neve.

A konzol játékra való, újabban meg már multimédiás okosságokra is (blu-ray lejátszó, stb), és azt tudja is olyan szinten, mint a PC.

PS4/X720-nak meg a játék és egyéb részlegei 100% (vagy inkább 140%), hogy jobban fog sikerülni, mint mondjuk egy ma 300 ezres PC.

Persze photoshoppolni, videót szerkeszteni, egyéb grafikus munkát végezni azon sem lehet majd, de erre van a PC, két külön dolog.

"Most azért mert a ps4 kiadási idejét benéztem, nem kell rögtön azt állítani, hogy ebből következőleg minden más állításom helytelen"

Nem ez miatt állítottam azt, hogy minden állításod helytelen, csupán ránéztem a mondandódra, és úgy ahogy volt helytelen volt (már nem is tudom pontosan mik, minden xbox kigyullad, stb).

És azzal sem értek teljesen egyet, hogy a mai fiatalság annyival hülyébb lenne, mint az előző generáció.

50 évvel ezelőtt is hülyék voltak a fiatalok, csak másabb módon.

Viszonylag sok tizenéves ismerősöm van (bár 20-hoz közelebb vannak, mint a 10-hez), és akármennyire is hülyék, sok mindenben azt mondom értelmesebbek, mint a még nálam is idősebb generáció.

De ez már egy teljesen másik téma, még másabb, mint amiről elkezdtünk veszekedni, és úgysem győzzük meg egymást.

2011. dec. 11. 11:20
 38/82 anonim válasza:

Rendben, én elfogadok egy döntetlent. Plusz elnézést bármiféle sértésért amit írtam.

Amúgy én nem vagyok tizenéves, 26 leszek jövő nyáron, és engem is idegesítenek a "hülye" fiatalok. Egyetértek azzal,hogy ötven évvel ezelőtt is voltak hülye fiatalok, csak akkor más miatt voltak azok. Pl.: alulképzettség, ha nem volt pénze egyetemre vagy felnőttképzésre, hippi mozgalom hazai hatása, kommunista elnyomás és propaganda stb. De mostanában a média tölti be ezt a népbutító szerepet. Nem is a konzolra gondoltam itt, hanem, ahogy a TV-ben vagy a neten reklámozzák a hozzá készült játékokat. Tisztára hülyére veszik az embert,(PC-nél is persze), de minthogy konzolra több játék jön ki, (mondjuk 5-szöröse mint PC-re), ezért nagyobb a mértéke, és az esélye, hogy az ember bedől a reklámnak. Páldául itt van a dungeon siege, ami egy agyatlan point and click,de legalább jó története volt és sokféle különböző fegyver,pajzs és vért volt benne. Erre a square enix és az obsidian készít belőle egy multiplatform (rakás szar) játékot, plusz még a történet is egy rakás szar. Ez sem a konzol hibája közvetlenül, de a tömeggyártásta konzol is elősegítette közvetett módon, azzal, hogy marha egyszerű játékot írni rá. Ezért is írnak ma már kevesebb PC játékot, vagy csinálnak félkész portokat. Meg persze PC-s játékot egyszerűbb, gyorsabb crackelni.

Nos ennyi.

2011. dec. 14. 18:40
 39/82 anonim ***** válasza:

Hát az tény h szarok az emulátorok és nem is lesznek jók!

Sok érdekességet olvastam!:)a gép bírja a rendszer nem:)poén.

a ps3-nak pedig igencsak brutális hardvere van!

Ha olyan szinten akarunk játszani mint ps3-mon, akkor olyan drága gépet kell összerakni amire nem sokaknak futja!és még koránt sincs akkora monitor és olyan kényelem!Valamint állandóan nézzük a gépigényt és 1-2év múlva már kevés lessz a gép!

Míg a ps-nél ez a gond nem áll fenn!!

Az emulátorhoz pedig tényleg annyit h nem fogja vinni egy mai gép se! talán egy két gamer gép felveszi a versenyt a ps3-mal de azok 500ezer felttiek.

soha nem értettem miért jó gépen játszani!

ps százszor nagyobb élményt nyújt és egyszer veszem meg aztán 5-6évig vagy tovább is simán játszom a legújabb játékokkal!

ha meg kijön az új eladom a régit és láss csodát 20-30ezerből megint játszom pár évig:)

A játékok pedig nem drágák hozzá. használtan már pár ezerért lehet kapni, cserélgetni stb. ezt azok mondják akik pc-kockák.pl. Call of D. mw3 megjelenésekor 14-15 ezer. és 6héttel később megvettem 6ezerért! akkor mi a drága?? ja persze drágább mint a torrent. de én mindig is utáltam a torrentet. mire lejön. aztán felteszed és kiderül, hogy nem jó, vagy h virusos!

de a ps3-mat otthon bárki meg hekkel-heti pár perc alatt egy szoftverfrissitéssel!

van aki a felbontásért rinyált! úrísten minek??? 8méteres a tv-d?? + nem kell mindent a dx9-re fogni. dx 11 menő manapság az igaz de ki használja?????????:)

2012. márc. 27. 21:30
 40/82 anonim ***** válasza:

Előző:

hülyeséget beszélsz, PS3 tulajként mondom.

PS3 hardvere igenis elavultnak számít, persze ez az emberek sok százalékának elég (bár nem bánnám a szebb grafikát, de mivel a PS4 nem lenne olcsó, ezért nem akarok rá áldozni, ez miatt megelégszek a mostani grafikával), de egy 120 ezres PC-ből már sokkal szebb grafikát ki lehet hozni.

Abban egyetértünk, hogy az élmény és a kényelem jobb a konzolnál, de grafikailag és hardveresen igenis elmaradott.

Az szintén hülyeség, hogy otthon pár perc alatt meghekkeled, csak ha 3.55-nél kisebb az FW akkor fogod meghackelni (bár akkor tényleg pár perc alatt), olyat meg már csak használtan lehet kapni, 70+ ezerért.

És igen, egyeseknek tényleg fontos a grafika, és még a DX11 is már b.ssza a szemüket.

2012. márc. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!