Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pc-re van-e már PS3 Emulator,...

Pc-re van-e már PS3 Emulator, tehát olyan progi hogy Pc-n menjen PS3-mas játék?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:

ez mind igaz. de azért még nem gyenge szerintem.

főleg h 40e-ért lehet kapni már!

+ játékokat lehet cserélgetni egy két ezer ráfizetéssel vagy egy az egyben. legalábbis én így csinálom. és az eredeti árakhoz viszonyitva szinte semmibe kerül a játék.

3.55.fw-vel lehet ez tény de le lehet szedni egy az egyben a 3.55cfw-t és akár újabbat is le lehet rá cserélni. van leírás is csak keresgélni kell picit. de sztem aki akarja anyit megér neki.

és amióta ps-em van azóta gép elött nem nagyon szeretek és tudok játszani. sokkal jobb kényelmesen a fotelből vagy ágyból játtszani a joy-al minden kézre áll nem kell külön bálítgani melyik gomb melyik stb.

2012. márc. 28. 14:36
 42/82 anonim válasza:

Jövő ősszel jön az új Xbox 720, ezek szerint a Sonynak is ki kell tolnia az új PS-t akárhol tartanak a fejlesztésben, különben nagy veszteség éri a Microsofttal szemben. A PC mint játékgép nem fog megszűnni, mert akkor mi a szarnak gyártanának atomerőmű teljesítményű videokarikat. Nézd csak meg, hogy az ATI-nak nemrég jött ki a 7970-es, az NVidia meg nemsokára kiadja a Kepler kódnevű videokarit ami még az előbbi ATI-t is felönmúlja.

Hol van a te PS3-mad teljesítménye és grafikája azokhosz képest. Még az ati HD 4 ezres széria is lepipálja a konzol grafikát, pedig az még nem tudott dx11-et, maximum 10-et.

Nekem igenis fontos a grafika. Nelegyen már pixeles a Shepard feje, nem azért fizettem ki 15 lepedőt. A PS 3 grafikája illúzióromboló. Még 2006-ban sem vettem volna meg, akkor is volt már olyan gép ami többet tudott nála és jövőre is lesz, ha kijön. Van akinek meg igenis van nagy tévéje. Már egy 17 colos monitoron is látszik a különbség, hát még HD monitoron.

2012. márc. 28. 19:26
 43/82 anonim válasza:

Ha tudsz angolul ezt olvasd el:

[link]

2012. márc. 28. 19:31
 44/82 anonim ***** válasza:

Egy új PS3 legolcsóbban 65k.

FW-t downgrade-lni nem lehet, tehát nem fogsz 4.11-re hirtelen 3.55-öt rakni (de ez nem is baj, el is törném a kezét annak, aki letölti a játékot).

Amúgy én is régen nagy PC-s voltam, vettem PS3-mat, talán 2 éve tolom azon, és múltkor leültem PC elé játszani (mert vettem újat amin mennek az újabbak, és mondom akkor már kipróbálom), egyik az, hogy az irányítás meg az egész úgy ahogy van nem tetszett, mások, hogy ténylegesen szédültem, gondolom mert hozzászoktam hogy tv-től több méterre vagyok, itt meg a szemem előtt 10 centivel ment az epilepszia-szimulátor.

Egy bizonyos szintig rendben van a grafikamánia (pl. én is utálom ha nincs élsimítás és tiszta recés a kép), de ha már túlságosan foglalkozol vele akkor baj van.

2012. márc. 28. 23:35
 45/82 anonim ***** válasza:

Ja és #42

Sony mindenképp MS után adja majd ki az új konzolt, de most nem lesz 1 év köztük, max 3 hónap.

2012. márc. 28. 23:36
 46/82 anonim ***** válasza:

Szerintem szó se volt arról,hogy a pc kimegy a játékiparból!

Atomerőműveket meg pont azért dobnak ki meg a gamer emberek veszik mint a cukrot! Feles teljesítmény hajszolása meg manapság a gamer-esek között és sok átlag embernél is!

mert az aki egy 8magos procit 3.5-ről felhúz 4.2-re az nem komplett ember!!Mert nem elég 28Ghz kell az a 34Ghz:)semmire nem használja ki de muszáj!!

Ez megvan a vga-k nál is!!

Amúgy meg nem kell összehasonlítani egy új Nvidi kártyát ami gigantikus teljesítményre van állítva! a ps-ben csak a játékra van semmi felesleges hülyeségre nem kell! + nincs meg a gamer felfogás benne!

A grafikáról meg elárulok valamit! nem az számít h milyen erős a géped nem attól pixeles vagy sem!

Tedd fel a gépedre mondjuk a COD legelső kiadását, és a Modern Warmfare 3-mat! baszhatod a géped az első akkor is kockás lessz, és nem a dx 5-6 (fasztudja mi volt akkor) miatt! hanem mert a játék tervezők anyira dolgozták csak ki a karaktereket, efekteket stb.

Amúgy volt már 2000-ben is olyan gép ami erősebb :) csak kérdés h mit menyiért tudod!! én inkább adok ki 60ezret egy új ps3-ért és készen megkaptam mindent. mint h 200-at költsek egy gépre. aztán még játékok és nincs meg a kényelmem se!

Amúgy nekem nincs nagy tv-m de jó barátomnál 130cm-es full hd 3d led tv-van! és azon se panaszkodom nagyon szép képet ad az uncharted :) pedig nem mai játék!!

Szóval nem azon van a hangsúly!

Nem tudom mi az illúzió romboló benne! játékra van tervezve!!:) ennél nagyobb érv nem kell. szerintem előbb próbáld ki! és meglátod anyagilag is megéri és nem tré a grafika! persze ha videoton tv-re kötöd nem az igazi:)

De egy mai magyar átlag pc még mindig szászor gyengébb nála! persze néhány elvetemült gazdag emberkénél vannak atomerőműveket igénylő gamer gépek. nekem volt egy 4 magos gépem erős nvidiával. és nem láttam grafikailag különbséget!!kicsit más mert más pc-re mint ps-re tervezett játék!!! ezt ne feledd. de rohadtul nem volt jobb!!főleg nem kényelmesebb. + állandóan nézzem a gépigényt?? nem itt megveszem és kész!!

+ hd monitoron-t irtad!!

A gépeden is hd-ban játszol, meg ps-en is!!

A HD-t meg a sony találta ki! szerinted pont ő nem tudja jól megcsinálni:) Az nvidia meg a microsoft-tal van kapcsolatban!Akár hiszitek akár nem!! hisz az ő kártyáival dolgoznak a microsoft-nál:) na most akkor lássuk csak a világ két legnagyobb gyártója csinálta!!

A microsoft tudja milyen gépigények lesznek a következő években, és az nvidia arra gyárt kártyákat! Az összes 3d alkalmazás mint a játék tervezés és egyéb mind mind Nvidia kártyával megy! szóval nehogymár nem tudtak egy olyan kártyád gyártani ami elviszi azt amit a saját kártyájukkal terveztek!! A sony pedig a világ legjobb audiovizuális termékeit gyártja! rakd össze a kettőt!!

ps3 pixel shader 4.1!!! nem a dx11 kell azzal kitörölheted a segged! nem gyártanak még rá játékot ugyhogy felesleges gamer baromság csak hajszoljuk az újat:):)

A 720 meg miért került ide?? persze h ki fog jönni! de a sony is kidobja majd a ps4-et! csak ők megtervezik rendesen azért csúsznak semmi másért!

Ez olyan mint az ati és az nvidia. az ati kihozta a dx11 támogatású kártyáját és az lett az isten 6-8hónap mulva kijött az nvidia és alázta megint az atit! inkább várok fél évet és tudom h jobbat kapok!!

Ne mond nekem, h 1-2 vagy akár 10-15 fps-t észreveszel!! Lófäszt veszed észre csak olvastad, h több és már is kell mert váó milyen jó!! nem veszed észre h 60 vagy 70 kép megy másodpercenként!! a negyedét fogja fel az agyad és azt se teljessen, csak a folyamatosság érzése miatt kell kb 14-20 és ezen felül egy jó grafikához kell 30 a többit nem is látod!

Amúgy egyet értek azzal, hogy pc-n sokkal szarabb az irányittás! és sokkal rosszab a játék élmény is!

A grafika mániával is egyet értek vele! nem kell a felesleges baromságot hajszolni!! Viszont új 320gb-os -t 60ért meg 58990-ért is lehet kapni! de ez már lényegtelen akkor sem 2-3száz ezer!! Egyszer olvastam,egy leírást amivel meg lehet csinálni, h a 3.55tört verziót rá lehet rakni újabb fw-helyére is! és mennek a kalóz másolatok! De sajna magyarországon a letöltés meg az ingyenélés a menő! holott én 20ft-ot költöttem játékokra eddig és ebből 15-20 játékot sikerült kijátszani amiből 8 saját!! szóval csak ésszel kell csinálni nem egyből ráugrani a boltban 16e-ért 1db-ra!

2012. márc. 29. 11:41
 47/82 anonim ***** válasza:

De Amúgy az alap kérdést érti valaki???

Mert ha van ps3-mas játékom mi a fäsznak akarnék gépen játszani?? + bluray olvasó is kell!

Ha meg letölti akkor töltse le pc-re!!

2012. márc. 29. 12:22
 48/82 anonim ***** válasza:

Előző:

ha PC-re le tudod tölteni bármelyik Uncharted, God of War, Gran Turismo, Killzone részt, vagy esetleg Heavy Rain-t, Resistance-t, Ratchet & Clank, Warhawk, Starhawk vagy Infamous részt, hogy tovább ne soroljam, akkor még lenne is értelme a kérdésednek.

#46 meg túl hosszú, nem olvastam el, de amúgy most jött egy kis fejlemény PS4 (Orbis) ügyben, állítólag 2013 karácsonyi szezonra fogják piacra dobni, ADM x64 CPU/GPU lesz benne, és 4k felbontásról beszélnek.

Ha ennek csak a fele igaz már akkor is jó lesz.

2012. márc. 29. 13:44
 49/82 anonim ***** válasza:
Az biztos h jó lesz! ez nem is volt kérdés számomra. egyre jobb lesz már csak.
2012. márc. 29. 22:12
 50/82 anonim ***** válasza:

Azért van hátulütője is a dolognak, állítólag a használt játékokat nem fogja lejátszani.

Nem teljesen tiszta, hogy egyáltalán nem mennek majd a használt játékok, vagy csak valamilyen korlátozások lesznek, mert asszem csak azt írták, hogy bizonyos szintig lesz korlátozás.

2012. márc. 30. 00:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!