Bálint2004 kérdése:
Melyik operációs rendszer a jobb?
Figyelt kérdés
win 7,win 8,win xp2014. márc. 7. 22:20
1/23 anonim válasza:
Ha használhatóságot tekintjük, akkor win7.
Az xp már elavult, a win8 meg túl komplikált, és már nem olyan szép mint a win7.
2/23 A kérdező kommentje:
kösz a választ
2014. márc. 7. 22:36
3/23 anonim válasza:
Az XP tényleg elavult, én a Win 7-et használom és nagyon szeretem.
4/23 anonim válasza:
A 8-at nem ismerem, de első ránézésre nem tetszett, a 7 szerintem elég jó lett, bár az xp-vel se volt sok bajom, csak annak lejár a támogatása.
5/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. márc. 8. 16:55
6/23 anonim válasza:
Milyen szempontból? Mert játékra a Windows 8 és a Windows 7. Munkára meg inkább csak a 7.
Megjegyzésként, az újabb programok is ilyen csempe felülettel fognak rendelkezni. A NERO már fejleszti a csempe felületet, ugyanúgy mint a Linux és az Avast is. Szóval meg kell barátkozni vele.
7/23 A kérdező kommentje:
játékok szempontjából pl:minecraft, gta,the sims 3,the sims 2
2014. márc. 11. 20:36
8/23 anonim válasza:
Akkor 7 vagy 8. A döntés rajtad áll!
9/23 Tom Benko válasza:
@6: Melyik Linux és miféle csempe felületet fejleszt?
10/23 anonim válasza:
Azt nem tudom, de valami hasonló lesz mint a Windows 8. Legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!